Brend Plazma kompanije Bambi, u predivnom ambijentu restorana “Homa” organizovao je druženje na kojem je predstavio Plazma Slanu.

plazma slana 1 Potpuno novi slani užitak koji će vam se sigurno dopasti

Plazma Slana je novo Plazma iskustvo koje vam omogucava da uživate u Plazmi na potpuno nove načine – uz jogurt, slane namaze, egzotične začine i priloge. Prisutnim zvanicama na događaju obratili su se predstavnici kompanije Bambi – Nemanja Brković, menadžer za odnose s javnošcu i Marija Rakić, brend menadžerka, kao i gošća – food blogerka Milkica Crevar Sakač (“Mimi’s Kingdom”).

plazma slana 2 Potpuno novi slani užitak koji će vam se sigurno dopasti

“Plazma Slana je način da obogatimo i proširimo Plazma iskustvo i našim potrošacima ponudimo još veći izbor. Otvorili smo vrata brojnim novim kombinacijama i načinima kako se može uživati u Plazmi! Plazma Slana je užina, obrok, zakuska i posluženje, jer kao što se i zna sve ove godine: Plazma je sve što ti treba”, istakli su predstavnici kompanije Bambi.

plazma slana 3 Potpuno novi slani užitak koji će vam se sigurno dopasti

Zvanice su imale priliku da uživaju u sjajnoj atmosferi i druženju, probaju izvrsne slane specijalitete u kombinaciji sa Plazma Slanom, kao i da se prepuste mašti i istraže na koje sve nove nacine mogu kreirati svoje novo Plazma iskustvo.

Comments