Fenomen zvan “power couple” ostaje u sećanju kao period kada su naše Instagram početne strane bile ispunjene slikama parova koji su nam pokazivali da je život udvoje sve što želimo i ono ka čemu težimo. Nije dugo trebalo da se ovaj hashtag zaboravi, ali neki od parova nas i dalje inspirišu svakodnevno, pogotovo kada je u pitanju način na koji oni uklapaju svoje autfite, bez toga da nose “His and Hers” majice. Ali, kako da uklopite svoju kombinaciju sa onim što nosi vaš partner? Par koji se definitno najviše ističe kada je usklađivanje kombinacija u pitanju su svakako Alice i Js, na Instagramu poznatiji kao @jaimetoutcheztoi, i upravo su nas oni inspirisali da izdvojimo neke od nama omiljenih odevnih kombinacijama sa njihovog profila i pokažemo da je moguće biti stilizovan udvoje!

Suprotnosti

Savršen primer autfita koji izdvaja parove iz mase je upravo to kada se oni obuku potpuno drugačije, a slično. Šta to tačno znači? Alice i Js su u jednom od intervjua izjavili da je bitno zadržati nezavisan stil, čak i kada želite da se obučete koordinisano. Zato ovaj autfit upućuje da su ostali dosledni svojim zasebnim stilovima, ali da su mislili i na to kako će izgledati zajedno. A za takav, nekoordisan-koordinisan stil, najbolja je crno-bela kombinacija. 

Izaberite slične printove, ali ne identične

Kada pogledate ovu sliku izgleda kao da su slično obučeni, a zapravo su potpuno različiti. Šare na odeći su hrabar korak kada je u pitanju bilo koji autfit, a kada to izaberete da uradite u paru onda one mogu da potpuno preovladaju vašim sveukupnim izgledom. Ali, ne brinite, postoji trik kako da se to ne desi.
Kada printove treba da pomešate sa partnerom odlučite se za neke manje, ne toliko upadljive, ili izaberite potpuno različite printove. Tako ćete izbeći da izgledate kostimirano, a printovi će vaš zajednički autfit podići na sledeći nivo.

Neutralne boje 

Neutralne boje su najsiguraniji put kojim možete ići kada je sinhronizovano oblačenje u pitanju, prosto – bež, krem, braon, siva, koje su uvek aktuelne i mogu se beskrajno kombinovati. Kao što vidite, boje nisu potpuno iste, već su samo usklađene. Odlučili su se za određenu boju, ali je svako od njih izabrao drugu nijansu. Autfiti poput ovog su na prvi pogled neutraljni i neupadljivi, ali kada se u njih zagledate potpuno će vas očarati!

Comments