Jeste, leta skoro da nije ni bilo, a mi ovde pričamo o njegovom kraju, ali tako je kako je – kalendar ne laže! Uskoro ulazimo u septembar koji je poslednji trzaj leta i početak jeseni za koju zaista ne možemo da predvidimo kakva će biti – sunčana i topla ili kišovita ili je skroz realno da očekujemo sneg?! Zato, moramo mnogo dobro da iskoristimo ove poslednje dane leta i pritom ne mislimo samo na provod, već i na ono šta ćemo da obučemo. Hej, pa nismo imale uopšte mnogo vremena da nosimo one bele pantalone, haljinice i omiljene papuče kada su prethodni meseci bili šizofreni. Zato, “prečešljaj” ormar, izdvoji komade kojima još uvek nisi spremna da kažeš “zbogom” i napravi ove četiri kul kombinacije koje preporučuje Instagram koji, da, bespogovorno slušamo kada je u pitanju modna inspiracija, ne krivi nas!

Belo od glave do pete

Kada ako ne sada?! Iskoristi sunčane dane da možda poslednji put ovog leta prošetaš bele lanene pantalone i to u kombinaciji sa ležernom belom majicom koja na sebi može da ima logo, neki ispis ili sličan kul detalj. Ada Oguntodu je upotpunila all-white kombinaciju retro cipelicama u istoj boji, kao i naočarima u sličnom stilu, a ono što je “razbilo” monotoniju bele je braon tašna koja je sasvim sigurno na pravom mestu! Braon se odlično slaže uz belu, a uz to je i jedna od najpopularnijih nijansi kada su u pitanju aksesoari za leto. Ah da, malo crvenog karmina nikoga neće ubiti!

Denim haljina

Komadi od teksasa koji zapravo nisu farmerke su doživeli veliku popularnost ove sezone, a među njima se definitivno izdvavaju denim haljine. Mogu da imaju tregere, ali ne moraju, mogu se nositi samostalno ili uz majice i košulje, baš kao i uz sandale ili patike, u zavisnosti od toga koliko je prilika za koju se spremaš formalna. Lucy Williams nosi teksas haljinu uz nekoliko cute letnjih aksesoara koje takođe moraš da iznosiš dok još imaš priliku! Da, mislimo na basket torbe i što slobodnije sandale iz kojih nikada nećeš želeti da se vratiš u patike!

Comments