Kada se završi radna nedelja i počne vikend verovatno jedva čekate da se uvučete u svoje omiljene farmerke i pamučnu majicu, da odmorite stopala od visokuh potpetica i sve te formalne uštogljene garderobe.

Ali to ne znači da autfiti vikendom obavezno moraju biti i previše ležerni. 

S obzirom na to da proleće stiže za jedan dan poželite mu dobrodošlicu onako kako dolikuje- u nežnim bojama i krojevima sa po kojim cvetom koji viri iz tašne ili cegera sa pijace.

Zid3 Poželite proleću dobrodošlicu ROMANTIČNIM izgledom

Pisali smo već da je i ove sezone trend pastelnih boja jedan od vodećih a nema lepše prolećne kombinacije od one u umirijućim i nežnim bojama poput pupoljaka i rascvetalih grana drveća. Kada pogledate oko sebe videćte da je sve počelo da pupi i da nas nežnoroze i beli cvetovi “pozdravljaju” sa skoro svakog drveta i ne možete poreći da to u vama budi posebna nežna osećanja koje i ovo divno godišnje doba nosi sa sobom.

Proleće, godišnje doba kada se sve budi i rađa pravo je vreme da se i vi i vaše modne kombinacije probudite iz zimskog sna i da džempere i kapute zamenite romantičnim krojevima i bojama. Izvucite sve prolećne haljine koje imate, košulje i pantalone nežnih boja. Pregledajte šta se od odevnih komada koje posedujete nalaze u dobrom stanju. Ukoliko je neku odeću vreme dobrano pregazilo nemojte da se dvoumite oko odlaganja u kantu za smeće. Važno je da odeća izgleda uredno i nosivo, zato nikave fleke, isprane boje i komadi razvučeni od dugogodišnjeg nošenja ne dolaze u obzir .

Mango Poželite proleću dobrodošlicu ROMANTIČNIM izgledom

Zato nakon prolećnog spremanja ormara dobro pregledajte u kakvom je stanju vaša garderoba a onda se potrudite oko kombinovanja romantičnih autfita.

Comments