Ukoliko pratite astrologiju, sigurno već napamet znate svoje astrološke aspekte, ali da li ste razmišljali o tome koje su vaše pozicije iz natalne karte prema Taylor Swift, odnosno, njenim pesmama? Svaki istinski fan Taylor Swift zna da je ona posvećena astrologiji, s obzirom na to koliko često u svojim numerama pominje svoj horoskopski znak – Strelca (poznatog i kao The Archer), ali i druge astrološke termine.

Imajući u vidu da će Eras svetska turneja popularne pevačice trajati do druge polovine 2024. godine, nevažno je da li ste član Swiftie armije ili jednostavno uživate u njenim pesmama, postoji način da odredite koja od njih (ili album) najbolje predstavljaju vaš podznak, kao i pozicije Sunca i Meseca.

Iako Taylor neretko aludira na svoj sopstveni zodijak, zasigurno postoje njene pesme koje se podudaraju i sa vašim astrološkim pozicijama. Iako za sebe lako možete da pronađete astrološki podudarnu numeru višestruke dobitnice Grammy nagrade – jednostavnom pretragom (neko je sigurno pisao o tome) dobićete mnogo preciznije odgovore ukoliko to uradite sami. Iz zabave, pratite sledeće korake i otkrijte svoje natalne pozicije iz ugla pevačicine diskografije.

Pozicije iz natalne karte prema pesmama Taylor Swift

Podznak

Iako ljudi koji ne poznaju horoskop najčešće referišu na svoju poziciju Sunca kao na svoj glavni (i jedini znak), pa ćete neretko čuti komentare poput “kako sam ja Jarac kada nemam nijednu osobinu Jarca”, postoji razlog zašto nećete uvek imati veliki broj sličnosti sa svojim horoskopskim znakom. Najvažniji deo vašeg natalnog dijagrama je zapravo podznak koji je najpreciznije određen vremenom i mestom vašeg rođenja, i označava trenutak kada ste prvi put udahnuli vazduh. Da biste odredili svoj podznak, morate da znate tačnu satnicu svog rođenja, a nekad će vaš podznak biti pozicija sa kojom se najviše povezujete – potencijalno više nego sa svojim sunčevim znakom. Podznak predstavlja ono što instinktivno tražite tokom života i može da bude vaša vodilja ka ispunjenju sudbine.

Pošto vaš podznak (ili prva kuća) takođe može da ukazuje na prvi utisak koji ostavljate na ljude oko sebe, numera Taylor Swift koja najviše odgovara vašem podznaku je pesma s kojom se najbolje povezujete. To je traka uz pomoć koje se približavate svojoj autentičnoj suštini; ona koju biste pustili nekome kome pokušavate da objasnite sebe i svoja osećanja na način na koji vi sebe vidite i razumete. Na primer, ukoliko je vaš podznak u Škorpiji – postoji šansa da ste osvetoljubivi, pa će vam možda ležati pesma Bad Blood. Ukoliko je vaš podznak u Ribama, možda ćete u skladu sa svojom sentimentalnom i melanholičnom prirodom izabrati neku od pesama sa albuma Folklore. Naravno, nakon što znate šta podznak označava, možete sami da odaberete kompatibilnu numeru prema svom osećaju.

Sunčev znak

Znak u kome vam se nalazi Sunce predstavlja najvidljiviju verziju vas samih. Iako se obično smatra delom vaše natalne karte s kojim se najviše povezujete, zapravo predstavlja osobine kojima težite i želite da inkorporirate i otelotvorite. Pošto je sunce svetlost na nebu, ono predstavlja deo vašeg dijagrama kojim privlačite najviše pažnje. To je način na koji pokazujete svoje samopouzdanje ili nedostatak istog, a znak u kojem se nalazi može ukazivati na osobine koje drugi maltene momentalno primete kod vas. Sunce se ne plaši da bude primećeno ili viđeno, čak i ako drugi mogu biti uplašeni njegovom svetlošću.

S obzirom na to da Sunce obično označava kako biste želeli da budete prepoznati i upamćeni, fokus ovog položaja je na samosvesti, nezavisnosti i autonomiji. Kada birate pesmu Taylor Swift koja najbolje odražava energiju vašeg Sunčevog znaka, razmislite o numeri koju puštate kada želite da se osećate samouvereno, neustrašivo, slobodno i kao zvezda prostorije. Setite se koja pesma vas inspiriše i čini da se osećate kao da možete da postignete bilo šta i prihvatite to da vi jeste that girl. Neki od predloga može da bude traka …Ready for It?, ili bilo koja numera čiju energiju emitujete – čitajte: koja vas diže iz mrtvih.

Pozicija Meseca

Mesec predstavlja vašu suštinu – deo vas samih koji delite samo sa osobama kojima bezuslovno verujete. Označava vaše emotivne potrebe, način na koji ispoljavate svoja osećanja, kao i šta tražite kada vam je potrebna uteha ili podrška. Međutim, budući da je Mesec najbrža planeta, takođe može da predstavlja vaše navike i rituale, kao i ono čemu se iznova vraćate radi emotivnog olakšanja. Ovo je pozicija koja otkriva najintimnije delove vaše ličnosti. Znak u kojem se nalazi Mesec opisuje kako se emotivno izražavate i čemu težite da biste se osećali sigurno i komforno.

Mesec nije tako očigledan i “napadan” u svom izražavanju kao Sunce, zbog čega kod drugih možda nećete uspeti da primetite položaj mesečevog znaka osim ako niste posebno bliski sa njima. Ukoliko je vaš Mesec u Raku, najverovatnije ste osetljivi, a emocije veoma selektivno delite sa drugima. Pesma koja najbolje vaš znak je numera koju puštate kad vam je potrebno da se dobro isplačete ili jednostavno tražite reči koje će afirmisati vaša osećanja i učiniti da se osetite prepoznato (u pravom smislu te reči). Balade poput pesme Mine mogu da budu pravi izbor za vašu poziciju Meseca, ali sigurno je da već i sami znate sa kojom pesmom ste emotivno najkompatibilniji i najbolje se povezujete.

Pročitajte i ovo: Zašto je ljubavni život Taylor Swift interesantniji od njenih uspeha?

Naslovna fotografija: pinterest.com/swiftgallery.tumblr.com

Milica Nešić

Comments