Ljubav je svakako nešto što svi želimo i svima nam je potrebna. Ona nas oplemenjuje, čini život lepim i vrednim življenja. Bilo da ste u potrazi za romantičnom večnom ljubavlju ili ljubavlju uopšte, mi vam predstavljamo nekoliko načina kako da je privučete.

Poklanjate da biste primili

Jedan od prvih i osnovnih načina da privučete više ljubavi u svoj život jeste da je dajete. Koliko pružate toliko će vam biti i uzvraćeno. Nemojte očekivati više ljubavi ukoliko je ne poklanjate. Napravite male, ali značajne gestove kojima ćete ljudima oko sebe pokazati koliko vam znače i koliko ih volite. Tako će sudbina pokrenutu ljubav koja vam je potrebna u pravom pravcu.

ljubavni horoskop jun 11 Pozitivna JA: Sedam načina da privučete više ljubavi

Pokrenite se

Ukoliko vam nedostaje partner, a sedite u fotelji i maštate o idealnom, vreme je da se pokrenete! To može podrazumevati izlazak iz zone udobnosti u zonu novih izazova koji su uvek zanimljivi. Mogli biste da posetite novi lokalni kafić, postanete član sportskog kluba ili se priključite nekoj volonterskoj organizaciji. Ljubav je uvek tu i nikad se ne zna šta možete naučiti i koga sresti. U svakom slučaju, slaćete poruku da ste spremni za ljubav!

Comments