#musthave modeli patika za proleće 2019.

Putovanje za pamćenje: Sve što treba da znaš ukoliko ideš na Maldive

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

6 makeup proizvoda kojima treba da osvežiš svoj neseser

Tri saveta za postojani tečni puder

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Nanesi ajlajner prema obliku očiju

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Život je pun dobrih i loših trenutaka i u tome je njegova čar – ne može uvek sve da bude idealno. Baš zato treba posebno ceniti te retke, idealne trenutke. I živeti za njih.

Znate onu foru sa polupunom ili polupraznom čašom? E pa, važno je da uvek verujete da je čaša poluPUNA, odnosno da budete pozitivni, optimistični, nasmejani i da gledate onu svetlu stranu života. Pa šta, nisu svima sve koze na broju pa to nije razlog da se zavuku u mišju rupu i nikada više ne vide svetlost dana! Ne činite nešto zbog čega ćete se posle kajati, život je samo jedan, zato glavu gore i zapevajte “Pozitivna saaam!”

tumblr lidxryvcgw1qgujfno1 500 large Pozitivna sam!

I pozitivnost treba vežbati

Pre svega, krenite od sebe! Da biste bili pozitivni i imali pozitivno mišljenje o sebi, morate prihvatiti i voleti svoju malenkost onakvu kakva jeste! OK, možda i želite nešto da promenite, ali važno je za početak voleti i nešto što je nesavršeno, jer je nesavršenost upravo ono što neku osobu čini – savršenom!

Budite svesni sebe, ko ste i šta ste. Ljudi ne moraju da vas procenjuju samo na osnovu profesije već im dozvolite da upoznaju i vaše ostale kvalitete. Svakog dana razmišljajte o sebi, svojim vrlinama i tome kako da ono najbolje izvučete iz sebe. Zapamtite – iskrenost, prirodnost i spontanost su na ceni! I, budite spremni da se zahvalite za komplimente koji će pljuštati na sve strane.

Mislite i na okruženje. Izbegavajte negativne osobe koje će pokušati da svoju nervozu prebace i na vas. Okružite se pozitivnim ljudima koji vam prijaju i čije će prisustvo u vama probuditi pozitivna osećanja i kreativne ideje. Čak i sitne promene u enterijeru će vam pomoći da se osećate bolje i ‘vedrije’.

Uvek će se desiti nešto loše što će vas povrediti i poremetiti, ali ne dajte da se te negativne i tmurne emocije gomilaju u vama! Izbacite ih kroz pevanje, šetnju, ples ili bilo koju drugu ‘veselu’ aktivnost. Bićete kao novi!

Na kraju, radite ono što volite i što vas čini srećnim! Ako se osećate srećno i ispunjeno, ceo svet ćete posmatrati kroz ružičaste naočare!

Izvori fotografija: tumblr.com, enlightenourintellect.blogspot.com


Ivana Tomić – za sada je još uvek novinarka u pokušaju, ali bi volela da jednog dana ima uspešnu karijeru. Od kada je postala tetka, šali se da je postala i mudrija. Voli da provodi vreme sa svojom porodicom i kućnim ljubimcima, obožava “Mrak“ film, višnje i Džonija Depa, a posebno uživa da “šeta“ po živcima svojoj najboljoj drugarici Nedi.

Editors choice