U vašim omiljenim dizajnerskim prodavnicama radujte se posebnim dizajnerskim komadima, koji su sniženi i do 80%. Doživite kupovnu zabavu godine u outletu McArthurGlen Designer Outlet Parndorf i dozvolite da vas iznenadimo bogatim zabavnim programom.

Idealna prilika da ispunite sebi dugo neispunjenu želju i snove o dizajnerskom komadu, da vaš orman obogatite raznovrsnijom odećom.

Ako ste već planirali da svoj odmor u avgustu provedete u Austriji, turisti iz inostranstva koji volite da kupujete i svi pametni kupci, ne smete da propustite apsolutni vrhunac: McArthurGlen Designer Outlet Parndorf. U više od 130 prodavnica svako će pronaći svoj dizajnerski komad iz snova. Među tražene dizajnerske marke u outletu McArthurGlen Designer Outlet Parndorf ubrajaju se međunarodno priznate marke kao što su Karl Lagerfeld, Escada, Calvin Klein, Stefanel, Marc O’Polo, Guess, True Religion ili Pollini.

DesignerOutletParndorf aug1 Poziv u outlet Designer Outlet Parndorf na najveću kupovnu zabavu godine

Najveća kupovna zabava godine

Ljubitelji kupovine i noćne ptice, pažnja! Otkrijte dizajnerske robne marke i do 80% jeftinije i 21. avgusta kupujte od 8.30 do 23 časa na velikom događaju noćne kupovine u outletu McArthurGlen Designer Outlet Parndorf! Veselite se najvećoj letnjoj kupovnoj zabavi sa ponudama iz snova vaših omiljenih dizajnerskih robnih marki, kao što su Karl Lagerfeld, Armani, Escada, Diesel i još mnogo više, napetog zabavnog programa, žive muzike, primamljivih modnih revija i osvojite kultni Fiat 500.

DesignerOutletParndorf Oona Chane augl Poziv u outlet Designer Outlet Parndorf na najveću kupovnu zabavu godine

Naši vrhunci kupovine do kasno u noć 2014:

 • ponude do –80 % u 130 dizajnerskih prodavnica,
 • produženo radno vreme od 8.30 do 23 časa,
 • međunarodno poznata gošća: Una Šanel,
 • glamurozne modne revije,
 • prethodna odluka o dodeli nagrade Haute Couture Austria Award,
 • predstavljanje novog karaktera M&Ms,
 • atraktivni izvođači žive muzike,
 • animacija dece u Dinolandu i na igralištu,
 • Red Bull DJ vozilo sa DJ-om,
 • veličanstveni vatromet u 23 časa,
 • velika nagradna igra: osvojite kultni Fiat 500.
 • DesignerOutletParndorf runway aug Poziv u outlet Designer Outlet Parndorf na najveću kupovnu zabavu godine

Nagradna igra “VIP paketi”

Za više informacija kliknite u Nemački odnosno u Engleski i do 13. avgusta iskoristite priliku da osvojite VIP paket za dve osobe za ekskluzivnu kupovinu do kasno u noć, uključujući i VIP kartice. Više vremena, više letnje kupovine. Zbog produženog radnog vremena petkom do 21 čas, nema više prepreka da se uputite na opušten letnji izlet i u kupovinu. Zbog odlične saobraćajne veze kupovni dan u outletu Designer Outlet Parndorf počinje veoma opušteno. Ukoliko dolazite svojim kolima ili autobusom, možete koristiti mnogobrojna besplatna parking mesta pred ulazom. Iz Beča vam je na raspolaganju i autobuska linija (shuttlebus). A zatim prodavnice velikih dizajnerskih robnih marki u modernoj atmosferi dizajnerskog outleta mame u dugu šetnju. Trgovi sa kafićima i restoranima otvaraju i kulinarski svet avantura. Nakon šetnje po mnogobrojnim prodavnicama raskošnih dizajnerskih robnih marki, možete da se osvežite svežim ledenim čajem ili čašom crvenog vina.

Parndorf by night Poziv u outlet Designer Outlet Parndorf na najveću kupovnu zabavu godine

We love… Designer Outlet Parndorf:

Radno vreme ponedeljak – četvrtak: 9.30 do 19.00
Petak: 9.30 do 21.00
Subota: 9.00 do 18.00
Više informacija možete dobiti na sajtu www.designeroutletparndorf.at
E-adresa: tourism.parndorf@mcarthurglen.com

Posetite ih i na Facebooku.

Comments