Ako ovih dana baš razmišljaš o tome da bi mogla da promeniš boju kose, onda ti nova sezona jesen/zima baš ide u prilog! Kako zašto?! Pa, nova sezona ne donosi samo nove modne trendove, već i beauty, a gde su beauty trendovi tu su i prelepe boje za kosu od kojih nam je teško da izdvojimo samo jednu koju bismo mogle da nosimo naredne sezone. Ako se pitaš koje će to boje za kosu biti IN u narednom periodu, poznate dame ti daju odgovor na ovu dilemu!

Crna

Inspiracija: Laura Prepon

Crna je uvek aktuelna, a naročito je aktuelna tokom jeseni jer su tamne nijanse onako tipično jesenje. Osim toga, kada je crna ovako raskošno crna i kada je nijansa ovako bogata i misteriozna onda joj je nemoguće reći “ne”, zar ne? Dakle, ako si brineta, ali želiš nešto upečatljivije – eto ideje!

crna Poznate dame nose najpoželjnije boje za kosu za jesen 2017.

Ledeno-plava

Inspiracija: Hati Kin

Pravo je vreme da kao plavuša isprobaš nešto sasvim drugačije! Ledno-plava nijansa koja vuče na sjajnu sivu odličan je izbor za zimu, a naravno – napravićeš “uvod” u ovaj beauty look već tokom jeseni! Pre-le-po!

ledeno plava Poznate dame nose najpoželjnije boje za kosu za jesen 2017.

Tamnoplava

Inspiracija: Džejmi Čung

Ako želiš da na diskretan način osvežiš svoju tamniju boju kose, sigurno će ti se svideti ova nijansa. Ako ništa drugo, izgledaćeš mlađe i osveženije. Plus, ovakva boja za kosu se odlično slaže uz tipične jesenje nijanse kao što je recimo bordo.

tamno plava Poznate dame nose najpoželjnije boje za kosu za jesen 2017.
Comments