Žene k’o žene, malo-malo pa nam nešto u vezi sa našim izgledom dosadi. A kada poželimo nešto da menjamo nakako nam prva pod ruku “padne” kosa. Lako bismo mi stalno menjale i stil oblačenja ali teško da naš novčanik to može da izdrži. Tako da, mnogo ekonomičnija ali i efektnija i vidljivija promena svakako je ona koju napravimo sa kosom.

Ukoliko nista zainteresovane da menjate boju kose, zašto samo ne biste promenile frizuru? A ako čak niste ni dovoljno smele da drastičn promenite dužinu kose, neka vaš izbor budu šiške. Najbezbolnija, a nikako pogrešna odluka upravo su šiške, a na vama je samo da odaberete oblik koji će najbolje pristajati uz vaše lice i frizuru koju već imate.

Ni poznate dame nisu odolele ovom novom hair trendu, a verujemo da nećete moći ni vi kada pogledate njihove odlične frizure!

Selena Gomez se osim za novu, svetliju boju kose odlučila i za duže šiške koje ležerno padaju. Ukoliko i same odabarete baš ovakav oblik, lako ih možete nositi i podignute, i na stranu, i kako god vam se u tom trenutku dopadne.

Ako imate dugu kosu koja deluje obično i monotono, možda je pravo rešenje da je osvežite lepršavim slojevima i baš ovakvim, dužim šiškama koje će se stopiti sa vašom stepenastom frizurom. Dobićete sasvim drugačiji izgled, a sigurno će i vaše lice izgledati svežije i lepše.

Comments