Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/3

Poznate dame se uvek izdvajaju po svom izgledu, budući da je većina njih savršeno stilizovana i to skoro uvek uz pomoć najboljih stilista. One su te koje znaju brojne stilske savete i trikove koji čine da bolje izgledaju. Mnoge od njih znaju kako da uspeju u tome da ih autfit učini mršavijima, neke od trikova smo “provalili” i delimo ih sa vama.

Dugi kaput

Mnogi stilisti će vam reći da je dugi kaput odličan u tome da napravi da izgledate mršavije. Svaka devojka će u njemu postati neverovatno mršva, iako se to ne bi odmah reklo, budući da izgledaju veliko i široko, ali ovo je ipak nešto što im je dobra strana. To možete videti na primerima Džesike Albe i Kim Kardašijan, koje često u modnim kombinacijama imaju kaput koji obuku ili samo prebace preko ramena. Posebno se njegova delotvornost vidi kod Kardašijanove, jer joj čak i sakrije činjenicu da ima izražene obline.

Poznate dame znaju kako da se obuku i izgledaju mršavo Poznate dame znaju kako da se obuku i izgledaju mršavije Poznate dame znaju kako da se obuku i izgledaju mršavo2 Poznate dame znaju kako da se obuku i izgledaju mršavije

Editors choice