Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

1/3

Poznate dame se uvek izdvajaju po svom izgledu, budući da je većina njih savršeno stilizovana i to skoro uvek uz pomoć najboljih stilista. One su te koje znaju brojne stilske savete i trikove koji čine da bolje izgledaju. Mnoge od njih znaju kako da uspeju u tome da ih autfit učini mršavijima, neke od trikova smo “provalili” i delimo ih sa vama.

Dugi kaput

Mnogi stilisti će vam reći da je dugi kaput odličan u tome da napravi da izgledate mršavije. Svaka devojka će u njemu postati neverovatno mršva, iako se to ne bi odmah reklo, budući da izgledaju veliko i široko, ali ovo je ipak nešto što im je dobra strana. To možete videti na primerima Džesike Albe i Kim Kardašijan, koje često u modnim kombinacijama imaju kaput koji obuku ili samo prebace preko ramena. Posebno se njegova delotvornost vidi kod Kardašijanove, jer joj čak i sakrije činjenicu da ima izražene obline.

Poznate dame znaju kako da se obuku i izgledaju mršavo Poznate dame znaju kako da se obuku i izgledaju mršavije Poznate dame znaju kako da se obuku i izgledaju mršavo2 Poznate dame znaju kako da se obuku i izgledaju mršavije

Editors choice