Poznate dame se uvek izdvajaju po svom izgledu, budući da je većina njih savršeno stilizovana i to skoro uvek uz pomoć najboljih stilista. One su te koje znaju brojne stilske savete i trikove koji čine da bolje izgledaju. Mnoge od njih znaju kako da uspeju u tome da ih autfit učini mršavijima, neke od trikova smo “provalili” i delimo ih sa vama.

Dugi kaput

Mnogi stilisti će vam reći da je dugi kaput odličan u tome da napravi da izgledate mršavije. Svaka devojka će u njemu postati neverovatno mršva, iako se to ne bi odmah reklo, budući da izgledaju veliko i široko, ali ovo je ipak nešto što im je dobra strana. To možete videti na primerima Džesike Albe i Kim Kardašijan, koje često u modnim kombinacijama imaju kaput koji obuku ili samo prebace preko ramena. Posebno se njegova delotvornost vidi kod Kardašijanove, jer joj čak i sakrije činjenicu da ima izražene obline.

Poznate dame znaju kako da se obuku i izgledaju mršavo Poznate dame znaju kako da se obuku i izgledaju mršavije Poznate dame znaju kako da se obuku i izgledaju mršavo2 Poznate dame znaju kako da se obuku i izgledaju mršavije
Comments