Iako je viked koji je za nama bio jedan od najhladnijih ove zime, niske temperature i vetar nisu sprečili šest poznatih lepotica da se okupe, zagreju i odlično zabave na snimanju najnovije Nike Black&White kampanje. Pomenuta globalna Nike priča po prvi put je u ovom obimu, i sa ovolikim brojem poznatih lica rađena na ovim prostorima.

Making of Poznate lepotice na jednom mestu: Moćna Nike ekipa prvi put zajedno

Sportistkinje koje su našoj zemlji donele brojne trofeje, kajakašica Milica Starović, tekvondo reprezentativke Milica Mandić i Tijana Bogdanović, svetski poznat model Sofija Milošević, i talentovane mlade glumice, Tamara Dragičević i Danina Jeftić, postale su fantastična šestorka najnovije Nike kampanje, posvećene osnaživanju žena kroz treninge i fizičku aktivnost.

Nike ekipa Poznate lepotice na jednom mestu: Moćna Nike ekipa prvi put zajedno

Ove devojke uspele su da uprkos raznim izazovima i preprekama, a ogromnim trudom i zalaganjem, ostvare zavidne, svetski priznate karijere, koje ih danas karakterišu kao simbole modernih, nezavisnih i snažnih žena.

Milica Mandic i Milica Starovic Poznate lepotice na jednom mestu: Moćna Nike ekipa prvi put zajedno

Uskladile su svoje mnogobrojne obaveze; naporne treninge i pripreme za takmičenja, svetske nedelje mode, uloge u najpopularnijim domaćim predstavama, i ponosno stale pred objektive profesionalnih fotografa kao zaštitna lica kampanje. Snimanje je obavljeno na nekoliko autentičnih, gradskih lokacija a ekskluzivne fotografije uskoro će biti dostupne javnosti.

Poznate sportistkinje Poznate lepotice na jednom mestu: Moćna Nike ekipa prvi put zajedno

Cilj globalne Nike Black&White kampanje je osnaživanje devojaka kroz trening i sport i pružanje inspiracije u savladavanju izazova i ostvarivanju sopstvenih ciljeva.

Sofija Milosevic i Danina Jeftic Poznate lepotice na jednom mestu: Moćna Nike ekipa prvi put zajedno

“Biti snažna, odlučna, puna samopouzdanja, spremna kako na fizički, tako i na mentalni napredak”, stavovi su koje Nike ekipa sačinjena od ovih šest devojaka reprezentuje.

Zagrevanje pred slikanje Poznate lepotice na jednom mestu: Moćna Nike ekipa prvi put zajedno
Comments