Brojni ljubitelji “belog sporta” uživali su proteklog vikenda na Adria Tour-u, teniskom spektaklu koji se održao u Beogradu. Pored svetskih teniskih zvezda, koje su posetiocima pružile iskustvo za pamćenje, svi gosti turnira imali su priliku da isprobaju brojne ukuse Nespresso kafe, zvanične kafe turnira, koji se pobrinuo da svojim ledenim ukusima dodatno obogati ovaj letnji doživljaj.

Među posetiocima su se našle i brojne poznate ličnosti, koje nisu propustile mogućnost da prijatnu i opuštenu atmosferu teniskog vikenda upotpune degustacijom širokog izbora Nespresso ukusa. Tako su glumci Bojan Perić, Luka Raco i Sloba Stefanović i bivši teniser Janko Tipsarević, kao veliki ljubitelji Nespressa, gledali da iskoriste svaku priliku kako bi u pauzama između mečeva svratili na šoljicu svoje omiljene kafe.

Sloba Stefanovic Bojan Peric Janko Tipsarevic Luka Raco e1592407946239 Poznate ličnosti uživale u Nespressu tokom teniskog vikenda

Volim Nespresso zato što mi pruža dobar spoj ukusne kafe i jednostavnosti korišćenja, a najdraži ukusi su mi Firenza, Venezia i Ristretto, koji pijem kad želim da se malo trgnem iz uspavanosti – izjavio je Bojan Perić, a Luka Raco dodao: Prva stvar koju uradim svako jutro je da se dogegam do aparata i pritisnem ono dugmence. Najdraži ukus mi je Colombia koja nije prejaka, a ima i kremastu aromu koja mi prija. 

Bojan Peric e1592408022656 Poznate ličnosti uživale u Nespressu tokom teniskog vikenda Luka Raco e1592408056295 Poznate ličnosti uživale u Nespressu tokom teniskog vikenda

U njihovom društvu je bio i glumac Sloba Stefanović koji ima nešto drugačiji ukus. Volim ove hladne kafe, Freddo Delicato i Freddo Intenso. Nespresso sam prvi puta probao u Engleskoj I jedva sam dočekao da dođe i u Srbiju – naglasio je Sloba.

Sloba Stefanovic e1592408097746 Poznate ličnosti uživale u Nespressu tokom teniskog vikenda

Tu je bio i jedan od naših najboljih tenisera, Janko Tipsarević, kojem je tokom organizacije svog turnira Nespresso bio neizostavni deo svakodnevice. Zadnjih dva meseca moj radni dan počinje ujutro oko 5:30 i traje sve do kasno uveče, dok praktički ne padnem u nesvest. Veliki sam ljubitelj kafe i ne mogu da zamislim dan bez Nespressa. Nekad ih popijem po šest ili sedam dnevno – rekao je Janko.

Janko Tipsarevic e1592408147733 Poznate ličnosti uživale u Nespressu tokom teniskog vikenda

A stručnjaci iz Nespressa razmišljali su i o vrućim danima koji su pred nama. Poslednjih pet godina testirali su najpoznatije i najrazličitije recepte za ledene kafe iz čitavog sveta, učeći šta sve čini ledenu kafu savršenom, a rezultat toga su Barista Creations For Ice, u kojima kafa, nakon što joj dodate led, dostiže savršen spoj i svoj puni potencijal, stvarajući neodoljiv letnji napitak. Novi Nespresso ukusi u okviru ove linije su upravo Freddo Delicato i Freddo Intenso.

 

Comments