Šetnja Crvenim tepihom je jedan od znakova slave i uspeha. I kada se jednom članu porodice posreći da se domogne Holivuda to je za respekt i poštovanje, a kada to uspe dvema ili više sestrama, onda jedna takva porodica može da se pohvali retkim i zaista uspehom vrednim svakog divljenja. Kada su u pitanju rođene sestre koje su slavne i uspešne impresivna je činjenica da, iako su povezane krvnim srodstvom i neraskidivim vezama, njihov modni ukus ume da bude potpuno različit. Svaka osoba je individua za sebe, pa i sestre u Holivudu razlikuju se po afinitetima, stilovima, načinu šminkanja i izboru garderobe. Poznate sestre, iako izgledaju prelepo i sređeno, ipak se dijametralno razlikuju. Pogledajte o kojim damama se radi.

Bijonse i Solanž Nouls

Bijonse je diva koja voli šljokice, provokativnu ali i glamuroznu odeću. Njeni outfiti često golicaju mušku maštu i ističu njene atribute, kao što su velike grudi i pozamašna zadnjica.

stil bijonse Poznate sestre čiji se modni ukus potpuno razlikuje

S druge strane, Solanž Nouls je više umetnički nastrojena, njen cilj je da se istakne iz mase i bude primećena. Ona se ne libi da spaja nespojivo i da svojim izborom garderobe natera ljude da se zamisle i iznenade.

 stil solanz nouls Poznate sestre čiji se modni ukus potpuno razlikuje

Comments