Iako ćemo se modelima okrenuti pre svega kada je su u pitanju modni trendovi jer je reč o osobama koje iz prve ruke saznaju šta je to aktuelno i “hot” u svetu mode, ove lepotice koje suvereno vladaju modnim pistama su i pravi izvor inspiracije kada je u pitanju šminka. Logično, u kombinaciji sa novom kolekcijom uvek ide i određeni način šminkanja koji treba da naglasi samu odeću, a danas smo za tebe izdvojili nekoliko makeup look-ova koji su savršeni izbor za večernje prilike.

Naomi Kembel

Ako obožavaš crveni karmin, evo novog načina kako možeš da ga nosiš – u kombinaciji sa šljokicama! Moćno, zar ne? Samo nanesi omiljenu boju ruža, a sjajnu završnicu daju šljokice. Budući da je akcenat na usnama, ostatak šminke bi trebalo da bude sveden, tako da, osim perfektnog tena koji ćeš obezbediti odgovarajućim puderom, malo hajlajtera, maskare i senke sa diskretnim sjajem biće sasvim dovoljni.

naomi kembel Poznati modeli kao inspiracija za tvoju večernju šminku

Hejli Boldvin

Hejli je dokaz da čak i svedena šminka može da izgleda efektno. Jer, kada malo bolje pogledaš, ovakav makeup se nimalo ne ističe po jarkim, upadljivim bojama, a ipak izgleda tako glamurozno. Boja breskve na usnama, sjajna žuta senka “obogaćena” crnim ajlajnerom i maskarom uz naglašene obrve čine da izgledaš sveže i blistavo. Bonus savet: nosi ovakav makeup uz wet look frizuru.

hejli boldvin 1 Poznati modeli kao inspiracija za tvoju večernju šminku
Comments