5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta!

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Poznato je da su mnoge poznate ličnosti hvaljene zbog svojih dugih i zanosnih kosa, ali je Holivud uvek voleo i ove smelije devojke koje su se odvažile, odsekle svoje kose i nosile ih kratko i buntovno. Ove kratke frizure su podizale karijere, postavljale trendove i čak definisale ere. Pogledajte ko su te ličnosti:

Mia Ferou (Mia Farrow)

Devojke koje su odsekle svoje duge uvojke odmah su izazvale pometnju, ali originalne kratke frizure odjeknule su stavom i smelošću. Ovakvu odluku donela je upravo Mia Ferou, i ovaj dramatični stil je iznenadio mnoge koji su navikli da je viđaju sa dugom i lepršavom kosom u popularnoj TV seriji “Gradić Pejton” (Peyton Place). Ova njena frizura je bila početak odluka mnogih zvezda (a i običnih devojaka) da se odluče na isti korak.

mia farrow Poznati sa kratkom kosom: Kako to oni nose?

Mia je pokrenula trend kratkih frizura

Odri Hepburn (Audrey Hepburn)

Zvezda čuvenih filmova “Doručak kod Tifanija” (Breakfast at Tiffany’s) i “Praznik u Rimu” (Roman Holiday) je ukrasila svoju sitnu figuru kratkom kosom koja je sjajno išla uz njen stas. Čak su joj i šiške do pola čela stajale sjajno. Hepburn je odisala stilom i otmenošću u svemu što je nosila, i uvek je nosila sve u elegantnom, ali jednostavnom kroju.

audrey hepburn Poznati sa kratkom kosom: Kako to oni nose?

Uvek elegantna i sa stilom

Agines Dejn (Agyness Deyn)

Godine 2007. svetu je predstavljena Dejn i njena smela frizura. Plavuša sa sjajem platine i model je virtuelni kameleon, koja je stvarala dečački šarmantni izgled zahvaljujući svojim frizurama – od uglađene do žestoke i čupave. Nije ni čudo što ju je Ana Vintur (Anna Wintour) jednom opisala kao devojku koja ne pravi kompromise.

agyness deyn Poznati sa kratkom kosom: Kako to oni nose?

Virtuelni kameleon kom je čak i Ana Vintur naklonjena

Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltrow)

U filmu “Vrata sudbine” (Sliding Doors) iz 1998. godine, romantična komedija koja govori o tome kako život može potpuno da se promeni u zavisnosti od toga da li uhvatite metro ili ne, Paltrou je igrala glavnu ulogu u dva paralelna života. Naravno, imala je dve frizure koje su bile odraz životnih odabira koje je napravila u svakom od života: braonkastu kosu do ramena i kraći bob koji je pokazivao njen labudovski vrat!

gwyneth paltrow Poznati sa kratkom kosom: Kako to oni nose?

Gvinet je frizurom pokazala stav

Linda Evanđelista (Linda Evangelista)

U svoje vreme, ova supermodel je furala kratku i seksi frizuru što ju je odvajalo od ostalih super modela kao što je Sindi Kroford (Cindy Crawford), koja je nosila kosu punu volumena popularnu 90-ih godina. Ali, dramatična frizura nije došla bez rizika – nakon što se ošišala na kratko 1988. godine, što nije bilo popularno u to vreme, Evanđelista je prestala da dobija tezge za modne angažmane i piste. Ali, kroz par meseci, svet mode (i žena širom sveta) je prihvatio njen novi look i ponovo su joj krenuli angažmani!

linda evangelista2 Poznati sa kratkom kosom: Kako to oni nose?

Na meti sveta mode, Evanđelista je ipak ostala u žiži javnosti


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Editors choice