Lepa, negovana i blistava koža, prioritet je svake žene koja vodi računa o sebi i želi da u svakom trenutku izgleda besprekorno. Da je to lako postići, uverili smo vas mnogo puta do sada, zato što vam za negu nisu potrebni skupoceni preparati, već su dovoljni proizvodi iz kućne radinosti, ali i kontinuitet i doslednost. Upravo to je slučaj i sa našim današnjim beauty savetima. Sve što treba da uradite je da do kraja pročitate ovaj tekst i još danas počnete sa primenom ovih praktičnih saveta za blistavu kožu.

Redovno pilingujte svoju kožu, ali ne samo kožu lica, već i kožu celog tela. Za to solobodno možete koristiti šećer, a tokom tuširanja i rukavicu ili sunđer za piling tela. Veoma je važno da prilikom pilinga praktikujete kružne pokrete, jer je to najbolji način da skinete mrtve ćelije sa svoje kože.

I hidratacija je izuzetno važna. Osim unošenja dosta tečnosti, svakoga dana svoje lice i telo negujte nekom hidratantnom kremom ili losionom.

prakticni beauty saveti za blistavu kozu 1 Praktični beauty saveti za BLISTAVU kožu

Na svakih 15 dana koristite masku za lice napravljenu od želatina, kako biste uklonile sve mitisere sa svoje kože. Da biste napravile ovu masku potrebno je da pomešate jednu kašiku bezukusnog želatina sa dve kašike mleka, nakon čega ćete smesu ostaviti 10 sekundi u mikrotalasnoj, kako bi se dodatno sjedinila, a potom je naneti na lice i pustiti da se osuši. Kada se maska osuši, nežno je skinite sa svoje kože i uživajte u postignutim rezultatima.

Umivajte svoje lice preparatom za čišćenje lica ili toplom vodom pre nego što krenete na spavanje, kako biste uklonili svu prljavštinu, ulja i bakterije koji se zadržavaju u porama.

Comments