Htele mi to da priznamo sebi ili ne, činjenica je da se naš stil života odražava na naš izgled. Pritom ne mislimo na figuru (iako je i to problem, realno) već na izgled kože – koliko puta si se ujutru probudila umornog, “sivog” tena, ispijena kao da si radila ko zna šta, a ne svakodnevne obaveze (fakultet, posao, porodica, deca… dodaj na spisak šta god da želiš). Pošto je u tom trenutku prekasno da govorimo o odmaranju, pravljenju pauze, nezi i hidrataciji, prva pomoć svakako je dobar makeup koji će učiniti da naprasno izgledamo svežije i odmornije, iako se iznutra (možda) raspadamo.

U novom W SHOW NINA&MARKO videu otkrivamo ti praktične i brze makeup savete zahvaljujući kojima ćeš postići željeni, svež izgled uz, kao što ćeš videti, samo nekoliko ključnih proizvoda i poteza četkicom.

Zaključak? Sjaj daje osveženje! Lagana podloga (tonirana krema umesto pudera), korektor na pravim mestima, malo hajlajtera i kremastog rumenila sa sedefom učiniće čudo za tvoj izgled! Ovoj osnovi dodaj malo rozikaste olovke na donju vodenu liniju, maskare, svetle senke u uglovima; obrve blago raščešljaj gelom, a sav (sjajan) akcenat stavi na usne. Voilà – sveže i zanosno!

P.S. Ne zaboravi da bilo koji makeup look, pa i ovaj, prilagodiš sebi, svom licu, potrebama, pa i stilu. Samo tako ćeš postići pravi efekat!

Produkcija: WANNABE MEDIA

Ivana

Comments