Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

Htele mi to da priznamo sebi ili ne, činjenica je da se naš stil života odražava na naš izgled. Pritom ne mislimo na figuru (iako je i to problem, realno) već na izgled kože – koliko puta si se ujutru probudila umornog, “sivog” tena, ispijena kao da si radila ko zna šta, a ne svakodnevne obaveze (fakultet, posao, porodica, deca… dodaj na spisak šta god da želiš). Pošto je u tom trenutku prekasno da govorimo o odmaranju, pravljenju pauze, nezi i hidrataciji, prva pomoć svakako je dobar makeup koji će učiniti da naprasno izgledamo svežije i odmornije, iako se iznutra (možda) raspadamo.

U novom W SHOW NINA&MARKO videu otkrivamo ti praktične i brze makeup savete zahvaljujući kojima ćeš postići željeni, svež izgled uz, kao što ćeš videti, samo nekoliko ključnih proizvoda i poteza četkicom.

Zaključak? Sjaj daje osveženje! Lagana podloga (tonirana krema umesto pudera), korektor na pravim mestima, malo hajlajtera i kremastog rumenila sa sedefom učiniće čudo za tvoj izgled! Ovoj osnovi dodaj malo rozikaste olovke na donju vodenu liniju, maskare, svetle senke u uglovima; obrve blago raščešljaj gelom, a sav (sjajan) akcenat stavi na usne. Voilà – sveže i zanosno!

P.S. Ne zaboravi da bilo koji makeup look, pa i ovaj, prilagodiš sebi, svom licu, potrebama, pa i stilu. Samo tako ćeš postići pravi efekat!

Produkcija: WANNABE MEDIA

Ivana

Editors choice