Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

Htele mi to da priznamo sebi ili ne, činjenica je da se naš stil života odražava na naš izgled. Pritom ne mislimo na figuru (iako je i to problem, realno) već na izgled kože – koliko puta si se ujutru probudila umornog, “sivog” tena, ispijena kao da si radila ko zna šta, a ne svakodnevne obaveze (fakultet, posao, porodica, deca… dodaj na spisak šta god da želiš). Pošto je u tom trenutku prekasno da govorimo o odmaranju, pravljenju pauze, nezi i hidrataciji, prva pomoć svakako je dobar makeup koji će učiniti da naprasno izgledamo svežije i odmornije, iako se iznutra (možda) raspadamo.

U novom W SHOW NINA&MARKO videu otkrivamo ti praktične i brze makeup savete zahvaljujući kojima ćeš postići željeni, svež izgled uz, kao što ćeš videti, samo nekoliko ključnih proizvoda i poteza četkicom.

Zaključak? Sjaj daje osveženje! Lagana podloga (tonirana krema umesto pudera), korektor na pravim mestima, malo hajlajtera i kremastog rumenila sa sedefom učiniće čudo za tvoj izgled! Ovoj osnovi dodaj malo rozikaste olovke na donju vodenu liniju, maskare, svetle senke u uglovima; obrve blago raščešljaj gelom, a sav (sjajan) akcenat stavi na usne. Voilà – sveže i zanosno!

P.S. Ne zaboravi da bilo koji makeup look, pa i ovaj, prilagodiš sebi, svom licu, potrebama, pa i stilu. Samo tako ćeš postići pravi efekat!

Produkcija: WANNABE MEDIA

Ivana

Editors choice