Velike modne kuće i modni brendovi počeli su da nam predstavljaju svoje modne kolekcije kojim najavljuju prolećnu sezonu 2021. godine, a modne blogerke i poznate ličnosti su one koje će među prvima prisvojiti najnovije trendove i predstaviti ih na svojim Instagram nalozima. Jedna od blogerki koja je naša stilska inspiracija i kojoj se često vraćamo je Jeanette Madsen, a evo kako je ona iznela osam različitih novih trendova koji će sigurno biti aktuelni u ovoj godini. U pitanju su jednostavniji look-ovi nego što biste možda pomislili, i koje možete da postignete čak i kombinovanjem nekih odevnih komada koje uglavnom već verovatno posedujete u svojim garderoberima.

Floralna, komforna haljina i sako

Floralne haljine, duge i komforne sigurno će se vratiti u modu i obeležiti prolećnu sezonu pred nama. Nekako, svima nam je potrebno malo romantičnog eskapizma, a proleće koje obeležava ponovno buđenje energije i svetanje deluje nam kao period koji će i nama samima doneti novu nadu. Zato, ovaj modni period obeležiće haljine koje će simbolizovati cvetanje i slobodu u svakom smislu, a Jeanette je odlučila da ne želi da čeka – već da želi da ove principe primeni odmah. Ukoliko želite da cvetnu haljinu iznesete već u narednim danima, uklopite je uz oversize sako ili kaput, a umesto sandala možete se odlučiti za plitke čizme.

Miks animal dezena i printova

Dezeni i printovi biće aktuelni u 2021. godini, jer će predstavljati način da iskažete svoju ekspresivnost na najbolji način. Nakon perioda stagnacije na koji smo bili primorani, i koji na neki način i dalje traje – svima nam je potrebno malo slobode i “divljine” kojom ćemo pokazati svoje unikatne ličnosti – i tu animal dezeni stupaju na scenu. Jeanette se čak zabavlja sa ovim trendom, pa ona tako više animal dezena uklapa u jednom autfitu, a možemo je videti u suknji od lažne zmijske kože i kaputu u leopard dezenu. Ona ovaj pomalo retro i ženstven look odlično razbija mokasinama i kačketom.

All black look i komadi od kože

Crno je novo crno. Jednostavno, crna boja verovatno nikada neće izaći iz mode, a čak i onda kada je oko nje aktuelno mnogo drugih trendova, ona opstaje i ostaje. Dakle, ukoliko ste ipak modni minimalista koji voli sigurne odevne kombinacije, all black look može biti pravi izbor za vas, a Jeanette ga nosi na veoma casual način. Ona se igra sa dužinama i teksturama materijala i time unosi dinamiku.

Comments