Italijanski brend Liu Jo odabrao je novo zaštitno lice za kampanju u sezoni jesen/zima 2014. U pitanju je međunarodna zvezda, sofisticirana i iconic dama, čija savremena i prirodna lepota odlično idu uz prezime koje rezonira na fascinantnim fotografijama – Dri Hemingvej.

Pranuka pisca Ernesta Hemingveja, Dri, dvadesetšestogodišnja glumica i it devojka, spada među najsvestranije modele na svetu, ali i među ikone stila po oceni najvećih modnih magazina. Plavooka plavuša kao i njena majka Merijel (čuvena muza legendarnog Vudija Alena u filmu “Manhattan”), Amerikanka odrasla u San Veliju, sofisticirana i kosmopolita, Dri je idealno pojačanje za linije brenda – Liu Jo i Liu Jo jeans. Njen prirodan izgled i savremenu lepotu ovekovečila je kamera Anhela Peneta.

LIUJO FW1415 03 080 BEAUTY Praunuka Ernesta Hemingveja, Dri, novo zaštitno lice brenda Liu Jo LIUJO FW1415 05 134 D Praunuka Ernesta Hemingveja, Dri, novo zaštitno lice brenda Liu Jo

Velika italijanska turneja izvukla je ono najatraktivnije iz novih kampanja: u “Dree in Italia” model otelotvoruje hiper ženstvenu eleganciju Liu Joa; dok u “Un weekend con Dree” ona ističe nonšalantan stil Liu Jo Jeansa.

Snimanje je obavljeno na elegantnoj lokaciji na severu Italije, u prestižnoj vili iz XIX veka. Za Liu Jo kampanju atmosfera je veoma sofisticirana. Fotografije izgledaju kao da su ovekovečile dragocene lične trenutke, a ambijent je krajnje intiman i ušuškan: Dri je portretisana na kauču u društvu njenih voljenih Weimaraner štenaca. Što se tiče Liu Jo jeansa, lajt motiv je casual chic luksuz. Dri i njene prijateljice krenule su na vikend u starom kabriolet Alfa Romeu.

Dri Hemingvej je idealni protagonista Liu Jo stila zahvaljujući izuzetnoj ličnosti.

Njen bogati CV obuhvata i podatak da je 15 godina učila ples pre nego što je otkrila glumački talenat. Godine 2012. dobila je nagradu Robert Altman za ulogu u filmu Šona S. Bejkera “Starlet”, dok je 2013. zablistala u ostvarenju “X/Y” Rajana Pirsa Vilijamsa, prikazanog na poslednjem Tribeca Film Festival u u aprilu 2014.

LIUJO JEANS 01 413 FW1415 F Praunuka Ernesta Hemingveja, Dri, novo zaštitno lice brenda Liu Jo

Pre-kolekciju za sezonu jesen/zima 2014. možete kupiti u prodavnicama Fashion&Friends u Beogradu – Ušće shopping center, Delta city, Bulevar Kralja Aleksandra 28; Novom Sadu – Big shopping center i Nišu – Forum shopping center.

Comments