Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

Italijanski brend Liu Jo odabrao je novo zaštitno lice za kampanju u sezoni jesen/zima 2014. U pitanju je međunarodna zvezda, sofisticirana i iconic dama, čija savremena i prirodna lepota odlično idu uz prezime koje rezonira na fascinantnim fotografijama – Dri Hemingvej.

Pranuka pisca Ernesta Hemingveja, Dri, dvadesetšestogodišnja glumica i it devojka, spada među najsvestranije modele na svetu, ali i među ikone stila po oceni najvećih modnih magazina. Plavooka plavuša kao i njena majka Merijel (čuvena muza legendarnog Vudija Alena u filmu “Manhattan”), Amerikanka odrasla u San Veliju, sofisticirana i kosmopolita, Dri je idealno pojačanje za linije brenda – Liu Jo i Liu Jo jeans. Njen prirodan izgled i savremenu lepotu ovekovečila je kamera Anhela Peneta.

LIUJO FW1415 03 080 BEAUTY Praunuka Ernesta Hemingveja, Dri, novo zaštitno lice brenda Liu Jo LIUJO FW1415 05 134 D Praunuka Ernesta Hemingveja, Dri, novo zaštitno lice brenda Liu Jo

Velika italijanska turneja izvukla je ono najatraktivnije iz novih kampanja: u “Dree in Italia” model otelotvoruje hiper ženstvenu eleganciju Liu Joa; dok u “Un weekend con Dree” ona ističe nonšalantan stil Liu Jo Jeansa.

Snimanje je obavljeno na elegantnoj lokaciji na severu Italije, u prestižnoj vili iz XIX veka. Za Liu Jo kampanju atmosfera je veoma sofisticirana. Fotografije izgledaju kao da su ovekovečile dragocene lične trenutke, a ambijent je krajnje intiman i ušuškan: Dri je portretisana na kauču u društvu njenih voljenih Weimaraner štenaca. Što se tiče Liu Jo jeansa, lajt motiv je casual chic luksuz. Dri i njene prijateljice krenule su na vikend u starom kabriolet Alfa Romeu.

Dri Hemingvej je idealni protagonista Liu Jo stila zahvaljujući izuzetnoj ličnosti.

Njen bogati CV obuhvata i podatak da je 15 godina učila ples pre nego što je otkrila glumački talenat. Godine 2012. dobila je nagradu Robert Altman za ulogu u filmu Šona S. Bejkera “Starlet”, dok je 2013. zablistala u ostvarenju “X/Y” Rajana Pirsa Vilijamsa, prikazanog na poslednjem Tribeca Film Festival u u aprilu 2014.

LIUJO JEANS 01 413 FW1415 F Praunuka Ernesta Hemingveja, Dri, novo zaštitno lice brenda Liu Jo

Pre-kolekciju za sezonu jesen/zima 2014. možete kupiti u prodavnicama Fashion&Friends u Beogradu – Ušće shopping center, Delta city, Bulevar Kralja Aleksandra 28; Novom Sadu – Big shopping center i Nišu – Forum shopping center.

Editors choice