4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

WANNABE DIGITAL AWARDS: Biramo najbolje influensere u čak 17 kategorija!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

10 stvari koje ti niko nije rekao o tridesetim

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Red mora da se zna, zakon mora da postoji. Bolje da ne zamišljamo kako bi izgledalo da nije tako. Ipak, pitanje je do koje granice bi zakoni smeli da idu kada uređuju privatnu sferu. Neki baš umeju da preteraju u želji da sve bude pod konac, pa su državni propisi u nekim krajevima sveta u najmanju ruku čudni.

Evo nekih zanimljivih, nebuloznih, ali i zabrinjavajućih članova zakona, koji se odnose na ljubavni, romantični i seksualni život.

– U italijanskom gradu Eboliju (Eboli, Italy) parovi koji budu uhvaćeni kako se ljube u kolima, moraće da plate kaznu od čak 500 evra. Kolika li je tek onda kazna za seks u kolima? Ljubav košta.

– U državi Konektikat (Connecticut) zakon zabranjuje muževima da nedeljom ljube svoje žene. Ljubavnice nisu spomenute u zakonu.

– U Minesoti (Minnesota) je državnim aktom zabranjen seks sa pticama!? Da li bi iko želeo da se seksa sa pticama? Čudan svet šeta ovom planetom.

– U nekim islamskim zemljama muškarcima je dozvoljen seks sa ovcama, međutim istim zakonom se zabranjuje da se ta ista ovca pojede. Da rezimiramo, možete da pojebete ovcu, ali ne možete da je pojedete!

– U Hong Kongu na snazi je zakon koji dozvoljava ženi da ubije nevernog muža, ukoliko ga zatekne na delu. Zakon dopušta da ga ubije isključivo golim rukama, dok je upotreba bilo kog oružja najstrože zabranjena. Muževljevu ljubavnicu žena može da ubije bilo čim: sekirom, nožem, pištoljem… To je već do mašte aktera.

Ukoliko planirate da otputujete u neki kraj sveta, dobro se raspitajte o važećim propisima, zabranama i kaznama, kako ne bi došlo do neprijatnih iznenađenja.


Marija Ivanov je studentkinja novinarstva i veliko dete, koje odbija da odraste. Možda ponekad ne zna šta hoće, ali uvek zna šta neće. Ona živi svoj život i pušta druge da rade to isto.

Editors choice