Zima je godišnje doba koje kao da je rezervisano za slojevito oblačenje! Međutim, umesto da istu garderobu nosite na uvek isti način, počnite da tragate za novim načinima, koji će vaše slojevito oblačenje dovesti na jedan potpuno nov, viši nivo! Ovih dana, kada su temperature u minusu, vaše slojevitno oblačenje treba da bude trendi i drugačije nego ikada pre, a gde ćete naći bolju inspiraciju nego u među street style odevnim kombinacijama dama koje slove za najpoznatije i najpraćenije trendseterke današnjice! Vreme je da vas upoznamo sa pravilima slojevitog oblačenja dok su temperature u minusu.

Crna rolka ide uz sve

Kada govorimo o odevanju u zimskom periodu, za nas nema bolje inspiracije od odevanja ruskih trendseterki za vreme trajanja Fashion Week-a u ovoj zemlji. Ovoga puta nas je slojevito oblačenje ruske blogerke i stilistkinje Tine Andree uverilo da je crna rolka jedan od naših najvećih saveznika tokom hladnih dana, ali i da je možete poneti na najoriginalniji mogući način. Ona je, naime, crnu rolku ponela sa crnim pantalonama širokih nogavica, polu-sečenom kožnom suknjom i predivnom belom bluzom sa zvono-rukavima, koji na sebi imaju cvetne detalje. Kreativno i potpuno drugačije, zar ne?

18 Pravila SLOJEVITOG OBLAČENJA dok su temperature u minusu (GALERIJA)

Kaput preko kaputa može biti trendi rešenje

Zbog velikih hladnoća i minusa, tokom zime često nosimo dva kaputa ili mantila, jedne preko drugih. Zato, kada hladnoća počine da nas “grize”, najbolja varijanta koja sadrži dva kaputa za vas jeste jedan standardni, a drugi na vezivanje. Upravo je ovu varijantu ponela Jasmin Sevel, koja je mantil na vezivanje ponela ispod standardnog kaputa, koji je nešto tamnije nijanse u odnosu na samu boju mantila.

26 Pravila SLOJEVITOG OBLAČENJA dok su temperature u minusu (GALERIJA)
Comments