Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Promocija novih destinacija: Avio-karte počev od 99 evra

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

Tri saveta za postojani tečni puder

Valentine’s Day what?! Mesto na kojem ćeš se odlično provesti sa svojim drugaricama, *onog* dana u februaru!

1/2

Sve su one različite, a opet su u nečemu slične, kao u onoj poslovici da je svaka nesreća priča za sebe, a da je svaka sreća ista. Zadovoljne žene, kojim god načinom života živele, bilo da su singl ili ne, majke ili ne, kojim god poslom se bavile, imaju aktivan odnos prema životu i praktikuju sledeće.

Zadovoljstvo svojim izgledom

Ne, nisu sve zadovoljne žene tanke, zgodne, u besprekornoj formi i lepotice. One prosto vole sebe takve kakve su, baš ih briga za mršave trendove i nisu ljute na majku prirodu i genetiku što im nije dala duže noge i svedenije obline. Fizičko nesavršenstvo ih ne sputava u zadovoljstvu sobom.

Traže i uzimaju ono što žele

I vrlo retko prave kompromise sa tim. Zadovoljne žene su zadovoljne, jer su shvatile i prihvatile da su same odgovorne za svoju sreću i dobrobit i da se niko neće pobrinuti da im ponudi i pruži ono što im treba, ako to same ne učine. Ponekad ih optužuju da su sebične, ali staviti sebe na prvo mesto u svom životu nije sebično, nego svesno i hrabro.

Vole svoje partnere

Ne postavljaju im uslove i ne nastoje da ih usavrše i promene, da bi bile zadovoljne njima. Jednostavno ih vole, pružaju im svu svoju ljubav, nežnost, toplinu i privrženost i pronalaze sebe u davanju.

Umeju da kažu NE (i DA)

Ne pristaju da im se nametne nešto što ne žele, ne vrednuju i što im je sumnjivo i odbojno. Teško ih je izmanipulisati i navesti da urade nešto što ne žele. Isto tako, kad nešto hoće i žele, svim srcem su za to i ne sabotiraju sebe.

Editors choice