Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/2

Sve su one različite, a opet su u nečemu slične, kao u onoj poslovici da je svaka nesreća priča za sebe, a da je svaka sreća ista. Zadovoljne žene, kojim god načinom života živele, bilo da su singl ili ne, majke ili ne, kojim god poslom se bavile, imaju aktivan odnos prema životu i praktikuju sledeće.

Zadovoljstvo svojim izgledom

Ne, nisu sve zadovoljne žene tanke, zgodne, u besprekornoj formi i lepotice. One prosto vole sebe takve kakve su, baš ih briga za mršave trendove i nisu ljute na majku prirodu i genetiku što im nije dala duže noge i svedenije obline. Fizičko nesavršenstvo ih ne sputava u zadovoljstvu sobom.

Traže i uzimaju ono što žele

I vrlo retko prave kompromise sa tim. Zadovoljne žene su zadovoljne, jer su shvatile i prihvatile da su same odgovorne za svoju sreću i dobrobit i da se niko neće pobrinuti da im ponudi i pruži ono što im treba, ako to same ne učine. Ponekad ih optužuju da su sebične, ali staviti sebe na prvo mesto u svom životu nije sebično, nego svesno i hrabro.

Vole svoje partnere

Ne postavljaju im uslove i ne nastoje da ih usavrše i promene, da bi bile zadovoljne njima. Jednostavno ih vole, pružaju im svu svoju ljubav, nežnost, toplinu i privrženost i pronalaze sebe u davanju.

Umeju da kažu NE (i DA)

Ne pristaju da im se nametne nešto što ne žele, ne vrednuju i što im je sumnjivo i odbojno. Teško ih je izmanipulisati i navesti da urade nešto što ne žele. Isto tako, kad nešto hoće i žele, svim srcem su za to i ne sabotiraju sebe.

Editors choice