Vreli letnji dani koji nas očekuju idealni su za jednostavne, razigrane i opuštene frizure koje možemo nositi u svim prilikama, a koje uvek izgledaju chic i trendi. Ipak, koliko god da se radujemo letu, to je period kada ne volimo da se preterano bavimo stilizovanjem kose, feniranje ne daje očekivane rezultate, a duga kosa sve dodatno komplikuje. Ipak, postoje frizure koje su idealne upravo za ovakve dane – razbarušene su, ležerne,  nehajne, a istovremeno šik i glamurozne. Skrećemo vam pažnju na nekoliko laganih, letnjih frizura koje su bile zapažene na modnim pistama.

Spušteni konjski rep

Više nego aktuelna frizura ove sezone, a veoma jednostavna, pa je možete napraviti same, kod kuće. Duga kosa je sada zalizana ka nazad i vezana nisko, u korenu vrata, uz pomoć različitih chic aksesoara, kao što su kožne gumice i crne trake. Uz pomoć pegle za kosu, gumice, anti-frizz spreja i laka za kosu, ovu frizuru možete napraviti za samo nekoliko minuta, bez odlaska kod frizera.

“Top knot” – punđica na vrhu glave

Ovo je frizura za kojom su poludele sve svetske zvezde – od glumica, pevačica, modela do popularnih fashion blogerki. Viđali smo je na crvenom tepihu, modnim pistama, ali i na ulicama, u potpuno casual varijanti. Uostalom, nije čudno što je ova frizura zaštitni znak vatrene latino dive Jenifer Lopez. Slavni modeli, poput Điđi Hadid i Kendal Džener, ovu frizuru rado nose. Ova simpatična punđica veoma je popularna; ne iziskuje previše vremena, a dobijate neodoljiv, zanosan, sofisticiran i chic izgled, baš kao sa modnih pista. Sa ovom originalnom frizurom sigurno ćete biti primećene gde god da se pojavite, a najbolje je to što je potpuno ležerna (s jedne strane kao da ste tek ustale iz kreveta, a s druge izgledate fantastično iako ne zahteva mogo truda) i možete je nositi u doslovno svim prilikama – od najsvečanijih do onih najopuštenijih kada šetate gradom ili idete na kafu sa prijateljicama.

Comments