Uveliko nas je uhvatilo praznično raspoloženje! Nikada ne uživamo u kupovini toliko koliko ovih dana u decembru. Bilo da kupujete za sebe ili neku dragu osobu, uvek birate nešto posebno i do sada neviđeno. Veliki broj dama se upravo odlučilo da kupi decembarski praznični GlamBox!

Nešto više od godinu dana, sa nama je i GlamBox, za čiji koncept ne samo da je čuo veliki broj dama u Srbiji, već i u regionu. Svakoga dana, u GlamBox inboks pristižu pitanja kada će ga biti moguće poručiti i van granica Srbije, što govori u prilog tome da je mala kutija puna kozmetičkih proizvoda zaludela region. Uspešna prethodna godina za GlamBox, rekli bismo.

decembarski praznicni glambox 1 Praznici su lepši uz GlamBox!

Prijatelji iz GlamBox-a nam kažu kako je decembarsko izdanje poslato 28. decembra i da će u njemu biti i neka iznenađenja povodom predstojećih praznika. Na ovaj način, GlamBox tim želi da poruči svim svojim sadašnjim i budućim GlamDamama kako misli na njih, i kako stalno unapređuje svoje poslovanje kako bi im bio još više dostupan i zanimljiv. I ne samo to, vidimo da i poznati kozmetički brendovi na našem tržištu ne ostaju ravnodušni na GlamBox koncept, te u svakoj kutiji imamo lep izbor ne samo poznatih, već i kvalitetnih brendova. Iz GlamBox-a kažu kako ne žele da zapostave ni domaće kvalitetne brendove, pa im pružaju mogućosti da se i oni promovišu kroz ovaj mudro osmišljen marketing kanal.

Jedva čekamo da otkrijemo šta se sve moglo pronaći u decembarskom GlamBox-u!

Do tada, GlamBox tim, vam želi srećne predstojeće praznike, i ne zaboravite: praznici su lepši uz GlamBox! Podržite ih i u narednoj godini!

Comments