Kako biste opisali ovu godinu? Da li ima potrebe i da vas pitamo? Godina koja uskoro ističe bila je čudna, sa pregršt izazova i novih situacija, kojima smo morali da se prilagođavamo. Hteli mi to da priznamo ili ne, ova godina nas je pomalo i udaljila. Fizički, ali samim tim nam oduzela i ono što najviše volimo – opuštena druženja sa prijateljima, izlaske, osmehe i sve ono što nastaje kada se mnogo nas spontano okupi. Trudili smo se da ostanemo ujedinjeni, pa makar i online.

Zajedništvo i solidarnost su nam ove godine potrebniji možda i više nego ikada pre. Na korak smo od novogodišnjih praznika i svih onih lepih trenutaka kada smo navikli da sate provodimo zajedno. Umesto što ćemo žaliti za unapred propuštenim, vreme je da ponovo pokrenemo timski duh i probudimo entuzijam i tako učinimo dobra dela.

Jedini način da ovu godinu učinimo za nijansu boljom i uspešnijom, jeste da pokažemo bezrezervnu humanost, a na to nas podseća i najnovija adidas kampanja. Adidas svojim primerom dokazuje da se sve može kada se hoće i da čak i u ovim uslovima možemo da pokažemo volju da ovaj ovaj svet učinimo srećnijim mestom, posebno ove godine. 

Adidas, Sara Jo, glumci Mateo Milosavljević i Bojan Perić, kao i influenser Andrija Jo, pozvali su nas da se pridružimo fenomenalnoj kampanji, tako što ćemo napraviti paketić sa očuvanom garderobom, knjigama, sveskama, igračkama, gedžetima ili sredstvima za ličnu higijenu. Taj paketić treba da odnesemo u holiday corner u adidas radnji u TC Galerija Beograd. Paketići će biti podeljeni deci iz Svratišta za decu u Krfskoj i na Novom Beogradu, kao i tinejdžerima iz Kafe Bara 16, u okviru Centra za integraciju mladih. 

Znate i sami da kada se sreća deli onda je ona duplo veća, zato ćete od adidasa dobiti i zahvalnicu, ali  i šansu da osvojite nagradu. Naime, kada odnesete paketić potrebno je da napišete na zahvalnici kreativnu čestitku za mališane kojima će paketići biti namenjeni. Ostavite podatke i ubacite je u kutiju. I od tog momenta u igri ste da osvojite jedan od tri vaučera za šoping u ovoj radnji i to u vrednosti od čak 36.000 dinara. Sve što treba da uradite jeste da budete kreativni, jer će najkreativniji dobiti vaučer, a proglašenje pobednika se očekuje 28. 12. na Instagram profilu @kafebar16.

Kada postoji volja, postoji i nada da možemo da promenimo stvari, da možemo da ulepšamo dan, decembar ili čak celu ovo godinu mališanima kojima svaki gest pažnje posebno znači. Zato, iskoristite ovu priliku, presložite ormar, pronađite komade koji bi bili prigodni i koji su očuvani, i pravac u adidas radnju u TC Galerija. Lepota darivanja je u humanosti. P. S. Ne zaboravite maske!

Comments