Nova praznična kolekcija italijanskog premium brenda DIESELHave a hardcore holiday, koja označava zagrevanje za predstojeće modno proleće, ispraćena je posebnom kampanjom za koju je, pored dizajna modela, zaslužan modni direktor Nikola Formiketi. Glavna inspiracija za novu kampanju i modele bio je život u studentskom kampusu.

Ključni komadi za praznike u duhu DIESEL-a predstavljaju nesvakidašnji miks stilova Preppi Rock, Tattoo i Black Carpet, te uključuju sportske jakne i džempere, printovima ukrašene svakodnevne modele i subverzivne klasične komade za večernje prilike. Dominira tamna paleta boja, kolekcija meša smele dizajnerske ideje sa DIESEL prepoznatljivim džinsom.

“Inspiracija je sve o studentskom životu u kampusu i van njega – u centru pažnje su ljudi koji nikada nisu išli u školu, hvatači krivina ili crne ovce koledža. Modeli su evolucija kolekcije jesen/zima 2014, a DNK je DIESEL denim, koža i military elementi koji su sveprisutni i u kombinaciji sa jakim pop i sportskim stilom kao i bojama”, rekao je Formiketi.

Praznična kolekcija dostupna je i u DIESEL STORE-u u Beogradu, Ušće shopping center.

praznicna diesel hardcore kolekcija 1 Praznična DIESEL Hardcore kolekcija praznicna diesel hardcore kolekcija 2 Praznična DIESEL Hardcore kolekcija praznicna diesel hardcore kolekcija 3 Praznična DIESEL Hardcore kolekcija praznicna diesel hardcore kolekcija 4 Praznična DIESEL Hardcore kolekcija praznicna diesel hardcore kolekcija 5 Praznična DIESEL Hardcore kolekcija
Comments