Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

1/2

Postoji nekoliko “Hamletovskih dilema” – biti il’ ne biti, šta obući i da li obući šta god ili se vratiti u krevet i prespavati dan, da li uviti ili ispraviti kosu kada je napolju vlažno i maglovito i da li poklon treba da bude koristan ili lep ili možda oba? Kao što i sama primećuješ, ni na jednu dilemu nije moguće dati odgovor “kao iz topa”. I da, najbolje bi bilo kada bi moglo – sve!

S obzirom na to da trenutno koračamo kroz okićeni grad, a svetlucavi ukrasi, sijalice i upakovani pokloni vrebaju sa svih strana, nemoguće je ne primetiti kako se praznična euforija polako uvukla u sve naše pore. Praznici nam stižu, a stiže i najveći problem ovog dela godine – pokloni! Ah ne, nije problem kada treba da dobiješ poklon, pa svako se raduje tome! Problem je kada treba da odabereš savršeni poklon, a nemaš ideju da li treba da se vodiš estetikom ili praktičnošću. Jer, kome je potreban poklon koji je lep ali besmislen ili poklon koji je smislen ali baš i nije za pokazivanje i pohvalu?! Možemo li samo da prespavamo praznike i probudimo se na proleće ili…? Još jedna dilema!

Praznične dileme Kako odabrati koristan a lep poklon 1 Praznične dileme: Kako odabrati koristan, a lep poklon?

Hej, pa nije tako dramatično! Kupovina poklona zaista može da bude laka i zabavna, naročito kada znaš šta kupuješ i kada znaš da će se tebi draga osoba iskreno obradovati kada raspakuje ukrasni papir! A šta mi to imamo na umu?

Ukoliko si u potrazi za savršenim poklonom za žensku osobu, mamu, sestru, drugaricu ili želiš da pomogneš drugu ili bratu da odabere poklon za svoju devojku, obavezno razmotri Caudalie poklon setove koji su sve što dobar poklon treba da bude – korisni (+ žene obožavaju kozmetiku!) ali i lepi jer su pakovanja tako praznična i tako neodoljiva! Naravno, čak i kada se proizvodi iz kutije potroše, nju uvek možeš koristiti kao ukras ili mesto za čuvanje svih onih sitnica koje bi inače izgubila!

caudalie poklon setovi Praznične dileme: Kako odabrati koristan, a lep poklon?

Editors choice