Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Praznične dileme: Kako odabrati koristan, a lep poklon?

Praznične dileme: Kako odabrati koristan, a lep poklon?

1/2

Postoji nekoliko “Hamletovskih dilema” – biti il’ ne biti, šta obući i da li obući šta god ili se vratiti u krevet i prespavati dan, da li uviti ili ispraviti kosu kada je napolju vlažno i maglovito i da li poklon treba da bude koristan ili lep ili možda oba? Kao što i sama primećuješ, ni na jednu dilemu nije moguće dati odgovor “kao iz topa”. I da, najbolje bi bilo kada bi moglo – sve!

S obzirom na to da trenutno koračamo kroz okićeni grad, a svetlucavi ukrasi, sijalice i upakovani pokloni vrebaju sa svih strana, nemoguće je ne primetiti kako se praznična euforija polako uvukla u sve naše pore. Praznici nam stižu, a stiže i najveći problem ovog dela godine – pokloni! Ah ne, nije problem kada treba da dobiješ poklon, pa svako se raduje tome! Problem je kada treba da odabereš savršeni poklon, a nemaš ideju da li treba da se vodiš estetikom ili praktičnošću. Jer, kome je potreban poklon koji je lep ali besmislen ili poklon koji je smislen ali baš i nije za pokazivanje i pohvalu?! Možemo li samo da prespavamo praznike i probudimo se na proleće ili…? Još jedna dilema!

Praznične dileme Kako odabrati koristan a lep poklon 1 Praznične dileme: Kako odabrati koristan, a lep poklon?

Hej, pa nije tako dramatično! Kupovina poklona zaista može da bude laka i zabavna, naročito kada znaš šta kupuješ i kada znaš da će se tebi draga osoba iskreno obradovati kada raspakuje ukrasni papir! A šta mi to imamo na umu?

Ukoliko si u potrazi za savršenim poklonom za žensku osobu, mamu, sestru, drugaricu ili želiš da pomogneš drugu ili bratu da odabere poklon za svoju devojku, obavezno razmotri Caudalie poklon setove koji su sve što dobar poklon treba da bude – korisni (+ žene obožavaju kozmetiku!) ali i lepi jer su pakovanja tako praznična i tako neodoljiva! Naravno, čak i kada se proizvodi iz kutije potroše, nju uvek možeš koristiti kao ukras ili mesto za čuvanje svih onih sitnica koje bi inače izgubila!

caudalie poklon setovi Praznične dileme: Kako odabrati koristan, a lep poklon?

Editors choice