Najpoznatiji street style brend H&M je pripremio još jednu neverovatnu prazničnu kampanju, koja se obraća i starijima i najmlađima. Ideja kampanje je jednostavna: poklonite pažnju porodici i prijateljima, te su poznati iz sveta mode i muzike učestvovali sa sinovima, ćerkama, mamama, partnerima, sve u duhu predstojećih praznika.

Među poznatim facama zadovoljstvo je videti Brajana Ferija (Brian Ferry) sa sinom Tarom (Tara Ferry), Džeri Hol (Jerry Hall) i Džordžiju Mej (Georgia May Jagger), koja uveliko prati mamine manekenske stope, supermodela Kristen Mekmenemi (Kristen McMenamy) sa sinovima, zavodljivu crvenokosu lepoticu Karen Elson (Karen Elson), sa sestrom Kejt (Kate Elson), ali i manekenke koje su danas sveprisutne, poput Ebi Li (Abbey Lee Kershaw) sa dečkom i Edite (Edita Vilkeviciute) i mnoge druge.

Fotografije je napravio tim Inez & Vinud (Inez van Lambsweerde & Vinoodh Matadin), a kolekcija se sastoji od pretežno crnih i belih komada, puno pletiva, šljokica, čipke i tufni, kako trendovi nalažu. Kao i što smo navikli, H&M nudi nosive kombinacije, koje se lako uklapaju, a cene su više nego pristojne.

010 Praznični H&M: Muzika, moda i ples!

Crno-bele kombinacije zamenite pink mini haljinom

0 1 Praznični H&M: Muzika, moda i ples!

Brajan Feri i sin predlažu klasična odela od pliša, u crnoj ili bordo boji

0 2 Praznični H&M: Muzika, moda i ples!

Pliš i čipka su seksi, a aksesoari na kosi obavezni

0 3 Praznični H&M: Muzika, moda i ples!

Za najmlađe: srebrne, bele i tamne kombinacije u prazničnom duhu

0 4 Praznični H&M: Muzika, moda i ples!

Boho šik u novogodišnjoj noći predlažu sestre Elson


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Comments