Sigurno si primetila da se tvoje shvatanje života menja iz dana u dan, iz perioda u period, a zamisli tek šta se dešava kada pređeš prag “velikih tridesetih”. Naravno, niko ti ni tada ne garantuje zrelost, znanje i iskustvo, ali na neke stvari sigurno gledaš drugačije. Ove ilustracije to definitivno dokazuju…

Kada si “mala” svako veče bez njega ti je čista propast! Tuguješ, u glavi smišljaš svakakve scene i jedva čekaš da legneš da spavaš kako bi došlo sutra da se napokon vidite. Kada malo odrasteš shvataš da je svaki trenutak kada si sama sa sobom savršena prilika da se posvetiš sebi i onome što voliš. A nije da njega ne voliš, samo shvataš da voliš i sebe!

ilustracije 1 Pre 30 vs. posle 30: Ove ilustracije pokazuju koliko nam se život menja naglavačke

Ah ti slatki zaljubljeni razgovori kada imaš oko 20, pa i manje godina – sećaš se onog “ne, ti spusti prvi”? Kasnije preskačeš te forice i vaši razgovori su strogo formalni – bitno je da se dogovorite kad i gde se viđate pa ćete tada razmenjivati nežnosti. Uostalom, viđate se kad god možete pa nema toliko tih “nedostaješ mi” poziva.

ilustracije 2 Pre 30 vs. posle 30: Ove ilustracije pokazuju koliko nam se život menja naglavačke

Ljubomora je tako grozna, ali kada si mlada, ne možeš da odoliš, a da ga ne “bocneš” nekim komentarom koji će ga učiniti ljubomornim. Doduše, naravno da je sve OK dok on tebe ne pravi ljubomornom. Kada odrasteš i sazriš ne želiš to da radiš, naprotiv!

ilustracije 3 Pre 30 vs. posle 30: Ove ilustracije pokazuju koliko nam se život menja naglavačke

Pre 30. godine, kada je reč o izjavljivanju ljubavi, reči ti toliko znače – sve eksplicitno, sve napismeno. Sada, kada mu spremiš ručak i eventualno paradajz složiš kao srce – ako to nije ljubav, ne znam šta je!

ilustracije 4 Pre 30 vs. posle 30: Ove ilustracije pokazuju koliko nam se život menja naglavačke
Comments