Kada su se pojavile blogerke, jutjuberke, sve one devojke koje su počele da na internetu pričaju često o šminkanju i makeup-u, o tome kako se pravilno šminka celo lice, tada su krenula i pojedina iznenađenja, jer je bilo neverovatno za videti šta sve šminka može da uradi sa licem. Svaki problem, nepravilnost, svaki nedostatak, vešti potezi četkicama, umeju mnogo da sakriju, a evo i nekih od najvećih transformacija kroz fotografije koje pokazuju kako to izgleda “pre i posle”.

Južna Koreja

Dovoljno je pogledati samo jednom, na “blic” i to šta šminka može da uradi ćeš videti u samo toj jednoj, jedinoj sekundi.

Šminka prikriva čak i neke od najvećih problema koje koža može da ima, kao što su akne, na primer, posebno one u tinejdžerskom periodu.

SAD

Ko je rekao da podočnjaci ne mogu brzo da se uklone? Dobro, možda ne mogu sasvim da se uklone, ali mogu sasvim da se prikriju.

View this post on Instagram

Oh, hi real life Barbie 👋🏼 – Foundation: "Icon 3" and "Icon 4" Foundation Sticks by @iconic.london #iconicbae – Lashes: "Doha" by @lillylashes #lillylashes – Eyes: The Burgundy Palette by @kyliecosmetics #kyliecosmetics – Lips: "Undressed" Lip Gloss by @anastasiabeverlyhills #anastasiabeverlyhills – Conceal: Maracuja Creaseless Concealer by @tartecosmetics #tartecosmetics – Bronzed: "Beached Bronze" in Sun Kissed by @urbandecaycosmetics #urbandecay – Brows: "Taupe" Microbrow Pencil by @nyxcosmetics #nyxcosmetics – Blush: "Blushed with Light" by @beccacosmetics #beccabeauty – Glow: "Watt's Up!" Highlighter and Hoola Body Bronzer by @benefitcosmetics #benefit – Hair: 280g 20" #60 Ash Blonde Khaleesi Set by @bellamihair #bellamihair

A post shared by SPENCER (@paintedbyspencer) on

Comments