Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

Danas nam savremena nauka pruža dokaze da mislima utičemo na kvalitet svog života i zdravlje. Zato možemo reći da je misao pokretač svemira, u nama i oko nas. Od nje zavisi kako se osećamo, kakvo nam je zdravlje, kakvi su nam odnosi sa drugim ljudima.

U sredu, 5. juna 2019. godine u 19.30 časova, biće održano motivaciono predavanje poznatog srpskog pedijatra, doktora Branimira Nestorovića, i to upravo na temu “misao kao pokretač svemira”. Reč je o još jednom u nizu motivacionih predavanja koje UŠĆE Shopping Center, treću godinu za redom, organizuje u saradnji sa Centrom za lični razvoj LEPO MI JE uz poruku “lepo mi je, jer tako želim”. Predavanje će se održati u Sali 10, bioskopa Cineplexx u Ušću, na čijoj blagajni se mogu i kupiti karte za isto.

Predavanje Misao kao pokretač svemira e1559129912412 Predavanje doktora Branimira Nestorovića: Misao kao pokretač svemira

Doktor Branimir Nestorović će nam, na svom predavanju, objasniti zašto je misao toliko važna i kako njihovim usmeravanjem možemo pozitivno uticati na zdravlje i okolnosti u svom životu. Pokazaće nam i zašto je došlo vreme da se nauka i medicina počnu baviti ne samo telom, već i dušom i u kakvoj su vezi moždane aktivnosti, naše ponašanje i svemir.

O PREDAVAČU

Doktor Branimir Nestorović je pedijatar, pulmolog i alergolog, profesor Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu i načelnik odeljanja pulmologije i alergologije Univerzitetske dečje klinike Tiršova u Beogradu.

Svojim bogatim dugogodišnjim znanjem i međunarodnim iskustvom nam pomaže da negujemo svoje zdravlje i razumemo istinsku prirodu čoveka. Njegov rad nadilazi okvire klasične medicine, jer posmatra dete i čoveka kao deo prirode i u svom radu kombinuje različite metode kako bi svojim pacijentima pomogao na najadekvatniji način.

Editors choice