U petak, 19. aprila u 20 časova, biće održano 18. predavanje u okviru projekta “UŠĆE motivacioni govori”, koje zajedno realizuju UŠĆE Shopping Center i Centar za lični razvoj LEPO MI JE. Predavanje će održati Vesna Damnjanović, mentor pobedničkih ekipa studenata FON-a, a tema je “Uči na greškama i otkrij najbolju verziju sebe”. Karte se mogu kupiti na blagajni biskopa Cineplexx u UŠĆE Shopping Centru.

Usce Vesna motivacioni e1555156480912 Predavanje Vesne Damnjanović u UŠĆU: Uči na greškama i otkrij najbolju verziju sebe

Svi ponekada grešimo, a mnogo češće se plašimo da zbog toga nismo dobri ili dovoljno vredni. Život je, međutim, spoj uspona i padova, lakših i teških momenata i svaki od njih nam služi kao lekcija iz koje učimo nešto korisno i vredno. Prevazilaženjem izazova i učenjem iz grešaka i dalje učimo, a svako znanje je dragoceno.

Svedok tome su studenti Fakulteta organizacionih nauka (FON) koji godinama pobeđuju na svetskim takmičenjima u rešavanju različitih poslovnih izazova. Oni se za pobedu bore sa studentima najprestižnijih univerziteta na svetu i svakako imaju puno izazova, prave greške i traže rešenja. A njihov mentor, profesorka Vesna Damnjanović ih vodi kroz ceo proces, motiviše, uči i inspiriše. Zato je ona pravi sagovornik o ovoj temi. Ne samo za studente, već i za sve nas, jer ma u kom da smo životnom dobu, može se dogoditi da pravimo greške i da iz njih nešto dragoceno naučimo. Njeno znanje i veštine odavno daleko prevazilaze granice Srbije i poznati su u celom svetu.

VesnaDamnjanovic Predavanje Vesne Damnjanović u UŠĆU: Uči na greškama i otkrij najbolju verziju sebe

O PREDAVAČU:

Vesna Damnjanović je mentor najboljih studenata na svetu, već dugi niz godina. Poznata po uspesima u Srbiji, ali i širom sveta. Sama kaže da joj je san da se bavi motivacijom drugih da dođu do zvezda. Sa svojim studentima, pobednicima, obišla je 46 država sveta. Osnivač je i direktor Belgrade Business International Case Competition – svetskog takmičenja u rešavanju studija slučaja, rangiranog među prvih 10 u svetu. Poseduje sertifikat za Counseling Skills, Train and Trainer and Career Transition od strane British Association of Counseling and Psychotherapy iz UK. Dobitnik je nagrade za Razvoj i promociju liderstva među mladima od Srpske asocijacije menadžera i Svetosavske nagrade u 2018. godini.

Comments