Princeza među blogerkama, Kjara (Chiara), autorka bloga “The Blonde Salad”, je svoj blog napravila u oktobru 2009. i od tada je on neiscrpan izvor inspiracije devojkama širom sveta. Atraktivna plavuša je prve jesenje dane dočekala sa crnom kožnom jaknom i u udobnim bajkerskim čizmama. Vodeći se urbanim i elegantnim stilom u isto vreme, osmislite i vi svoju trendy kombinaciju.

ch Predlozi stranih modnih blogerki za jesen 2011.

Izvor: theblondesalad.com

kj2 Predlozi stranih modnih blogerki za jesen 2011.

Izvor: theblondesalad.com

Španska blogerka Enar (Henar) i njen modni kutak “Oh My Vogue” uvek donose elegantne odevne kombinacije. Enar je ljubiteljka čistih boja i printa. Ove jeseni obradujte sebe dubokim čizmama i kaputom u istoj nijansi, a za večernji izlazak ostanite verni crno-beloj kombinaciji i print clutch torbi.

henar 2 Predlozi stranih modnih blogerki za jesen 2011.

Izvor: ohmyvogue.com

henar Predlozi stranih modnih blogerki za jesen 2011.

Izvor: ohmyvogue.com

“Style Scrapbook” na mapi svetskih blogova zauzima počasno mesto. Njegova autorka Endi (Andy), donosi stilske autfite začinjene fantastičnim aksesoarima. Njen modni blog je svakako mesto gde modna pravila ne važe. Hrabra i inovativna, Endi oduševljava svojim autfitima.

andy1 Predlozi stranih modnih blogerki za jesen 2011.

Izvor: stylescrapbook.com

andy 2 Predlozi stranih modnih blogerki za jesen 2011.

Izvor: stylescrapbook.com

Nedavno je bila deo fantastičnog editorijala za “Vogue Brasil”, autorka bloga “Fashion Squad” Karolina Engman (Carolina Engman) ne prestaje da diktira modna street style pravila. Glamurozna i sportska u isto vreme, neka i vas inspiriše svaka njena odevna kombinacija.

carolinaengman fall002s Predlozi stranih modnih blogerki za jesen 2011.

Izvor: fashionsquad.com

carolinaengman 004sx Predlozi stranih modnih blogerki za jesen 2011.

Izvor: fashionsquad.com

Stil blogerke Deni (Denni) autorke kutka “Chic Muse” je efektan i uvek zapažen. Ona hrabro kombinuje trenerke i džempere, te za nju modna pravila ne važe. Crna boja joj je uvek inspiracija. Klasika i moderno u isto vreme.

leaves9 1 Predlozi stranih modnih blogerki za jesen 2011.

Izvor: thechicmuse.blogspot.com

blackgrey1 1 Predlozi stranih modnih blogerki za jesen 2011.

Izvor: thechicmuse.blogspot.com


Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Comments