I ove zime društveno-kulturni život će se odvijati u zatvorenom prostoru – žurke, koncerti, izložbe i imaćeš priliku da se pojaviš u punom sjaju tamo gde želiš da budeš. Zimska šminka svakako može da bude jača i upadljivija nego letnja – hladnoća i sivilo prosto te izazivaju da im “doskočiš” tako što ćeš se iznutra osećati toplo i šareno, a kad se adekvatno našminkaš, svakako prizivaš unutrašnji osećaj koji želiš.

Nežne “kaki” boje, dobrodošla su promena u odnosu na klasični “kohl“. Da bi dobila taj savršeni krilati oblik, upotrebi meku četkicu za senčenje, nakon što si izoštrila uglove i prikrila sve nedostatke.

sminka 1 Predlozi za party makeup look koje treba da isprobaš ove sezone

Najbrže ćeš postići partiy-look, upotrebljavajući sjajan, izazovan ruž, upadljive boje. Namažeš usne, zabaciš kosu i pravo sa posla možeš u provod.

sminka 2 Predlozi za party makeup look koje treba da isprobaš ove sezone

Nemoj se plašiti da upotrebiš neobične boje na svojim kapcima. I naravno, svoju crnu maskaru da podvučeš efekat.

sminka 3 Predlozi za party makeup look koje treba da isprobaš ove sezone

Ne moraš da budeš plavooka i svetlokosa da bi nosila upadljivo svetlucavi ruž, samo odaberi onu boju koja ti odgovara i neka šljašti.

sminka 4 Predlozi za party makeup look koje treba da isprobaš ove sezoneNe voliš da budeš upadljivo našminkana i ceniš minimalistički stil? Isprobaj senku za oči u boji breskve. Na usne stavi samo sjaj.

sminka 5 Predlozi za party makeup look koje treba da isprobaš ove sezone
Comments