Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Higijena i nega je nešto o čemu svi moramo da vodimo računa. Iako nije dobro imati rutinu u svakodnevnom životu, higijena bi trebalo da bude jedna navika o kojoj vodite računa. Obično čišćenje lica nije dovoljno. Verovatno većini teško pada da nanosi razne kreme i da stavlja maske uveče pred spavanje kada je iza nas naporan i težak dan, ali bi zaista trebalo to da radite ukoliko vam je stalo do toga da lepo izgledate.

Zar nije lepo imati nežnu i sjajnu kožu? Ukoliko svakoga dana provedete petnaestak minuta brinući o njoj, možete je imati. Pogledajte koje sve prednosti pružaju maske za lice…

Slika 265 Prednosti maske za lice

Jednostavnom negom do prelepe kože

Potpuna nega

Jedna od glavnih prednosti koje vam maske za lice pružaju jeste kompletna nega kože. Maska može da očisti kožu i učini je sjajnijom. Koristite preparate za vaš tip kože i ona će izgledati lepše nego što možete da zamislite…

Opuštajući efekat

Jedno od glavnih svojstava maske za lice je taj što može biti veoma opuštajuća. Na kraju stresnog dana nanesite  je i posmatrajte kako neutrališe umor. Samo saznanje da ćete izgledati lepše kada je skinete već je dovoljno da se osećate bolje.

Kontrola

Korišćenje krema i maski pruža vam potpunu kontrolu nad kožom. Ukoliko imate problem sa aknama ili borama, pravi preparati će otkloniti sve vaše nesavršenosti. Intenzivnim lečenjem postići ćete neverovatne rezultate.

Slika 352 Prednosti maske za lice

Opustite se i pustite da maska za lice reši sve probleme

Lake su za korišćenje

Nijedan preparat za negu nije komplikovan za korišćenje. Jednostavno nanošenje i ispiranje ne predstavlja nešto što može da vam zada glavobolju. Lako i brzo korišćenje preparata donosi dobre rezultate.

Nisu skupe

Proizvodi velikog broja potrošača neće bitno uticati na manjak u vašem novčaniku. Danas su maske za lice vrlo povoljne i efektne.

Možete ih nositi svuda

Mala ambalaža čini da svoju masku za lice možete poneti svuda, gde god da idete… Sve što vam je potrebno jeste neseser i možete brinuti o svom izgledu gde god da se nađete.

Dupla nega

Sigurni smo da se upoznati sa tim da postoje maske za lice koje u isto vreme neguju kožu i pričinjavaju vam zadovoljstvo blagog pilinga. Nema potrebe da koristite više preparata, jer u jednom imate sve što vam je neophodno.

Slika 443 Prednosti maske za lice

Volite svoju kožu i brinite o njoj

Prilagođavanje

Uvek možete napraviti svoju masku! Ukoliko ste isprobali sve preparate na tržištu i nijedan vam nije po volji, napravite sopstvenu kombinaciju pomoću namirnica koje ćete priladogiti tako da hrane kožu.

Izvori fotografija: in-spirelsmagazine.co.uk, beyouonlybetter.com, milanoskincare.com, swissgenesisskincare.com


Jelisaveta Popov je studentkinja Fakulteta političkih nauka. Obožava da putuje. Želela bi da zna sve jezike sveta, a najviše voli francuski jezik. Ne moze da zamisli nijedan dan bez humora, muzike i voljenih osoba.

Editors choice