Karirani nokti

Nokti kariranog dezena asociraće vas na proleće, bašte starih gradskih restorana ili pak prekrivače koje ćemo sa sobom nositi na piknik u prirodi. Ovaj jedinstevni dezen takođe će biti savršen akcenat koji će doprineti vašim autfitima, a slobodno ga možete kombinovati i uz odevne komade floralnog dezena – jer će miks printova biti u trendu ovog proleća. Dakle, nemojte se plašiti ovako karakterističnog manikira koji će sigurno biti primećen, već mu se prepustite i uživajte u njegovoj autentičnosti!

Boja lavande

Boja lavande obično nam se vraća “nekako s proljeća”, i ovo proleće tome nije izuzetak. Nežnu boju lavande nosićemo ove sezone u vidu modnih detalja, senki za oči, odevnih komada, i naravno – manikira! Suptilna boja lavande uklopiće se sigurno uz svaki vaš autfit, a daće mu zanimljivu notu i osvežiti ga. Uz manikir boje lavande možete uklopiti zlatni nakit, koji će takođe biti popularan ove sezone.

Trešnje ili voće na noktima

Ukoliko ipak želite da izbegnete cveće, možda su voćkice pravo rešenje za vas! Nokte možete ukrasiti suptilnim malim trešnjama koje su uvek dobra opcija, a ukoliko želite još nešto da dodate ovom manikiru, neke od noktiju možete obojiti u boju po želji, umesto da ih ostavite u prirodnoj boji. Svakako, ovaj razigrani manikir može funkcionisati sa više različitih boja, pa za koju god da se odlučite – teško da ćete pogrešiti!

Naslovna fotografija: instagram.com/thehangedit

Jovana

Comments