Leto je pravo vreme da se poigrate sa šminkom i izađete iz svoje dosadašnje zone komfora – a kako da to učinite bolje, nego odabirom neke nesvakidašnje nijanse karmina? Ovog avgusta fokus makeup lookova biće na usnama, jer nam se šminka na očima ionako topi usled velikih letnjih vrućina, i zato vam u nastavku predlažemo nijanse karmina koje će biti u trendu i koje ćete garantovano viđati na influenserkama na Instagramu. I ne brinite, imamo predlog za svaki ten!

Intenzivna ciklama

Intenzivna ciklama boja možda ponajbolje pristaje onim devojkama koje imaju hladni, svetliji ten, i koje verovatno nisu pocrnele onoliko koliko bi volele ovog leta. On je odličan izbor uz svaki elegantni autfit za svečanu priliku, jer je pravo osveženje i makeup #powermove, dok istovremeno može izgledati sofisticirano i efektno. Sa ovim karminom definitivno ćete privući poglede, a ako se za njega odlučite – neka vam ostatak šminke bude minimalistički.

Terakota crvena

Neka od nijansi crvene boje uvek nađe način da bude u trendu, a ovog leta to je nijansa terakote. Ovo je malo zagasitija nijansa, koja se dobro uklapa uz pocrneli ten, i iskreno nam prija da vidimo malo nežniju i suptilniju nijansu crvene na nama samima. Naravno, intenzivnocrveni karmin uvek je klasika, ali zagasitocrveni karmin ovog leta preuzima primat.

Nežnoroze sa prelazom

U stilu Francuskinja, ovog avgusta ćemo rozikasti ruž nanositi utapkavanjem prstima, tako da on ima prelaz u boji i deluje blago. Karmin u roze boji nanesite tapkanjem po sredini usana i uz unutrašnje ivice, a zatim ga prstima blago razmažite. Na ovaj način ćete postići izgled prirodno rumenih usana, koji uglavnom svima odlično pristaje – a dobro izgleda u dnevnim varijantama.

Boja karamele

Boja topljene karamele ovog leta će biti jedna od najaktuelnijih boja, a uz nju vam predlažemo sjaj za usne – za dodatni “efekat karamele”. Ovaj tip karmina dobro pristaje tamnoputim brinetama, te ako ste ponosne na svoje smeđe lokne – ovo je pravi karmin za vas.

Comments