French manikir – uvek aktuelan, uvek uredan i uvek dobrog izgleda. Nije ni čudo što je ovo tip manikira kojem se uvek vraćamo i koji biramo onda kada ne želimo da pogrešimo, a pored klasičnog french manikira, u poslednje vreme susrećemo se sa više njegovih neobičnih i atraktivnih varijanti. Neke od njih savršene su upravo za letnji period, kada želimo da nosimo manikire u različitim, vredrim bojama ili sa pak neobičnim detaljima – i zato smo one najzanimljvije izdvojili za vas u nastavku teksta. Verujte nam, nećete odoleti ovim varijaciama french manikira, a predlažemo vam da nakon što izaberete onu koja vam je omiljena brže-bolje zakažete termin u svom kozmetičkom salonu!

Raznobojni french manikir sa ukrasnim linjama

Iako je french manikir postao karakterističan po belim vrhovima koji imitiraju stvarne vrhove naših noktiju (koji nisu uvek tako uređeni i svetli), u poslednjih nekoliko meseci sve više se susrećemo sa french manikirima u različitim bojama. Nekada možete nositi sve nokte u istoj boji, a ukoliko želite da se malo više poigrate, predlažemo vam da svaki nokat ima vrh različite boje. Dodatni detalj kod raznobojnog french manikira mogu biti i krivudave linije u takođe različitim bojama, koje mogu biti komplementarne u odnosu na boju noktiju preko koje će prelaziti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Araqs (@parisianamour)

Crno-beli french manikir

Još jedan način da svoj klasični french manikir ulepšate i unapredite je da na smenu jedan nokat ostavite sa belim, a drugi sa crnim vrhom. Ova crno-bela igra može efektno i elegantno izgledati, a odlično se uklapa uz minimalističke, svakodnevne odevne kombinacije. Ako ste fan jednostavnosti a ipak želite da izađete iz zone komfora, ovo je pravi izbor manikira za vas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Araqs (@parisianamour)

French manikir kombinovan sa full nalakiranim noktima

French manikir može odlično izgledati i kada je ukombinovan sa drugim noktima koji su nalakirani na drugačiji način, ili čak u potpunosti. Ona boja koju izaberete za vrh french manikira trebalo bi da bude boja kojom ćete druge nokte nalakirati u potpunosti, a možete se poigrati i dodatkom drugih detalja. U svakom slučaju, kreirajte dinamičnost različitim pristupom manikiru na različitim noktima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Araqs (@parisianamour)

Comments