Sa ponosom vam predstavljamo naš projekat SHOP by WANNABE, koji uključuje podršku i promociju lokalnih brendova koji kreiraju proizvode jedinstvenog dizajna. Sa idejom da vam predstavimo lokalne dizajnere i mogućnost da kupite neke od njihovih artikala, 2019. godine smo kreirali online SHOP by WANNABE, a ove godine smo ga unapredili dodatkom novih kreativnih imena o kojima možete saznati više u nastavku teksta. Veoma je važno podržati lokalnu zajednicu dizajnera i dati prednost domaćim proizvodima, jer time podržavamo domaći talenat i rad, ali i lokalno tržište. Ponosni smo što kao vodeći i najčitaniji online fashion, beauty i lifestyle magazin u Srbiji imamo priliku da upravo mi budemo prvenci u kreiranju ovakvog projekta, koji će u budućim godinama sigurno samo rasti u svom obimu.

Dosadašnji dizajneri i učesnici SHOP by WANNABE projekta su:

Atelje Đir

U mirnom delu grada, na Adi Ciganliji, uokviren zelenilom, nalazi se Atelje Đir. To je umetnička radionica mlade i perspektivne master diplomirane umetnice Milice Petrović. Đir keramiku odlikuju unikatnost, jarke boje i razigranost forme. Svi prozvodi su osmišljeni a potom ručno pravljeni i oslikani sa puno ljubavi i posvećenosti.

ATELJE ĐIR e1601550615758 Predstavljamo vam SHOP by WANNABE

Handsome Bags

Handsome Bags je mali porodični brend od tri člana. Prvenstveno je zasnovan na ideji visokokvalitetnog, upotrebljivog proizvoda, a onda osmišljen i sproveden u nešto što danas ima prepoznatljiv vizuelni idenitet. Taj identitet je prisutan u svakoj torbi pojedinačno, o čemu najbolje govore njihovi nosioci koji ih biraju/kreiraju. Pored naših kreacija moguće je izabrati svoju kombinaciju boja, materijala i prilagoditi detalje svojim potrebama. Tu smo da zajedno kreiramo i uživamo u rezultatima. Još jedna lepa stvaka o kojoj govore nosici HB torbi jeste da nisu uslovljene starosnim dobom, niti bilo kojom drugom podelom.
Svako može pronaći odgovarajući komad za sebe!

HANDSOME BAGS e1601550670686 Predstavljamo vam SHOP by WANNABE

Art of Comma 

Jelena Gagić je dizajnerka i umetnica iz Beograda. Art of Comma je njen modni brend koji je nastao kao spoj velike ljubavi prema umetnosti i modi još od najranijih dana. Apstraktna geometrija je njena pasija, a inicijalna ideja bila je da svoje radove prenese na modu onakve kakvi jesu. Tokom procesa rada, istražujući materijale, krojeve i dizajn, našla je način da svoje geometrijske „divlje“ forme ukroti kako bi bile svedenije i nosivije. Svaku šaru i boje pažljivo osmišljava i uklapa, a svaka kolekcija je unikatna i neponovljiva. Njene modne kreacije predstavljaju mala umetnička dela, a ideja je da se osobe koje ih nose u njima osećaju opušteno i dobro.

ART OF COMA e1601550718720 Predstavljamo vam SHOP by WANNABE

ZaaZou

Brend ZaaZou Handmade Shoes postoji od 2018. godine sa ciljem da Vaš korak izdigne na nivo iznad svih. Modeli ZaaZou Handmade Shoes su u potpunosti izrađeni ručno, od italijanske kože najvišeg kvaliteta. Posebnu pažnju posvećujemo detaljima poput mašni, cvetova i ukrasnih šnali, koji su takođe izrađeni ručno, sa puno ljubavi i nežnosti. Kako bi Vaš par bio unikatan i drugačiji od ostalih, za izradu se upotrebljavaju cirkoni, svila i najfiniji materijali. Cipele se prave prema želji i porebi naših dama. Od momenta kada naša koža krene iz Italije put Srbije, naša mašta kreće na put ka ostvarenju Vaših želja. Bilo da ste mlada i tražite svoj savršeni par za venčanje, ili da ste kuma, sestra, majka, drugarica – naš brend je tu da učini da se osećate posebno. Da li ćete biti tajanstvene poput Ely, nežne poput Rose, ili ženstvene poput Sparkle, jednostavno pronadjite model za sebe. Ukoliko više volite ravnu obuću koja je istovremeno elegantna, tu su i modeli iz Flat kolekcije, koja sadrži modele baletanki koji opravdano pariraju svakoj štikli. Odabiru cipela posvetite pažnju podjednako kao i biranju haljine, fotografa, dekoracije… Nemojte ih zapostaviti jer one su te koje će Vas nositi kroz taj dan.

 Predstavljamo vam SHOP by WANNABE

Maria Chany

Cnahy odevni predmeti su rezultat simbioze umetnosti i svakodnevnog života, oni ne robuju pravilima. Chany komadi su namenjeni ženama koji žive modu i kroz modu se izražavaju i komuniciraju, koje su odvažne da iskuse ženstvenost kroz kombinovanje različitih stilova i materijala. Žene koje su sačuvale svoje detinje snove, snove devojčice a opet se bore da opstanu u svetu odraslih, u muškom svetu. Zato su u Chany komadima prisutne kombinacije predimenzioniranih formi rukava, jakih širokih ramena koja ukazuju na moć, jačinu, borbu a opet sa druge strane ima primesa nežnosti, romantike i oblih nežnih linija. Takodje je karakterističan eklektizam, spoj raznih boja, paterna i stilova koji su u funkciji igre kao odsjaj dečijeg sveta, sveta Homo ludensa koji je zapravo večiti neizlečivi tragač za igrom i razigranošću.

MARIA CHANY e1601553319485 Predstavljamo vam SHOP by WANNABE

Lasazi

Lasazi predstavlja liniju prilagodljive ženske odeće koja poseduje veliku moć transformacije i izraženi karakter koji ženstvenost prikazuje na jedinstven stilski način. Svi odevni komadi su rađeni sa emocijom čiste lepote i u njih je utkano mnogo ljubavi, kvalitetnih materijala i kontrasnih boja. Lasazi kreacije se lako mogu kombinovati u okviru različitih stilova, zadržavajući pri tome svoju jedinstvenost. Ovo je moja estetika i ponosno je delim sa vama, da stilski isprati zrelost vašeg karaktera, i podrži mladost vašeg duha.

IMG 1160 Predstavljamo vam SHOP by WANNABE

Marmo Design

Marmo Design minđuše su napravljene od polimerne gline, koja je u svom sastavu olakšana i omogućava nošenje bez opterećenja bez obzira na veličinu samih minđuša. Svaki par je unikatan i u potpunosti ručno pravljen. Trudimo se da svaki par minđusa bude jedinstven, te se svaki par ručno oblikuje i nakon pečenja gline ulepšava oslikavanjem detalja. Marmo Design je nastao u želji da svaka devojka pronađe baš svoj par koji će upotpuniti njen stil za svaku priliku.

120924072 433178384320160 6984779323350931414 o e1601973561874 Predstavljamo vam SHOP by WANNABE

Roya

Ime brenda ROYA je nastalo kao numerološka kombinacija slova koja za nas predstavlja uživanje u radu, preduzimljivost, nepresušnu inspiraciju. Obožavana bela kao odraz svetlosti, dobrote, nevinosti, čistoće. Savršena bela, može da istakne jednostavnost proizvoda, kompleksnost dizajna. Košulja kao komad odeće čija popularnost i upotreba ne jenjava godinama. Lepa i prefinjena, predstavlja životni stil. Učinite da bela košulja bude samo Vaš odevni predmet da je nosite na svoj način, da joj date indetitet. Da u beloj košulji otkrijete vašu nesputanost i da dobijete osećaj sigurnosti. Sve to možete u Roya košulji. Na kraju su tu i naše letnje haljine kojima smo hteli da upotpunimo Royu, kako bismo uveli i male boje u našu kolekciju. Svaki dan radimo na novim modelima i trudimo se da ispunimo želje naših divnih kupaca. “Mi želimo da nas razumete bez izgovorene reči”.

IMG 1565 e1602493328216 Predstavljamo vam SHOP by WANNABE

Naslovna fotografija: wannabemedia.rs

Comments