Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Predstavljanje festivala “Sinestezija” u Pančevu

Predstavljanje festivala “Sinestezija” u Pančevu

Festival Sinestezija je u periodu 5-12. avgusta ove godine predstavio sasvim novi format work-in-progress manifestacije na crnogorskoj kulturnoj mapi, rasute na preko 20 lokacija širom Starog grada u Herceg Novom. Oko 30 autora iz regiona trenutno aktivnih na polju street art-a, elektronske muzike i graničnih područja dizajna i animacije, učestvovali su u koncertima, radionicama, grupnoj izložbi i zajedničkim intervnecijama na zidovima, stepeništima i u skrivenim kutcima mediteranskog utvrđenja.

sinestezija 4 Predstavljanje festivala Sinestezija u Pančevu

Festival je kroz promociju savremene vizuelne kulture i specifičnim bavljenjem antropološkim nasleđem Herceg Novog naišao na izrazito pozitivne reakcije kako publike i lokalnog stanovništva, tako i crnogorskih medija i šire javnosti.

Velikom grupnom izložbom postavljenom na glavnom gradskom trgu Sinestezija je okupila vizuelne umetnike iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Slovenije, Srbije i Crne Gore, i sa tog mesta se tokom 10 dana šetala atraktivnim lokacijama Herceg Novog, šireći pozitivnu energiju i predstavljajući najširoj publici proces kreativnog rada.

Prvo javno predstavljanje festivala u Srbiji, u organizaciji Silent Wall Army, predstaviće domete ovogodišnjeg premijernog izdanja i svojim programom pokušati da u četvrtak 27. oktobra od 18 – 23 časa prenese delić atmosfere letošnje avanture u pančevačku galeriju Elektrika. Festival se ove godine već uspešno predstavljao u Kotoru i Skoplju u okviru projekta Revival of City Squares of the Balkan Cities organizacije Expeditio, kao i nedavno u Poljskoj, u okviru ICAS konferencije festivala tokom manifestacije Unsound u Krakovu.

Pored predstavljanja događaja od strane organizatora (dizajn studio D-Bend i kolektiv Dis-patch) i prikazivanja opsežne foto-dokumentacije Luke Kneževića-Strike, biće upriličen i vizuelno-muzički program u kome će učestvovati Felony Flats i DJ Moodswinger (muzika), D-Bend (live animacija), kao i Fuck New Rave i Weedzor ispred Super Size She. Biće upriličene i projekcija kratke animacije, promocija fanzinskih izdanja Super Size She, kao i prilika da na licu mesta odštampate motive D-Bend i Stefana Unkovića na vašim majicama sito tehnikom. Ulaz je besplatan.

PROGRAM PROMOCIJE:

ČETVRTAK, 27. Oktobar 2011 / 18 – 23 h / Galerija ELEKTRIKA

Kulturni Centar Pančevo, Radomira Putnika 7

18:00 h – Prezentacija Supersizeshe fanzina + sito štampa na majicama

19:00 h – Prezentacija Synesthesia festivala

19:30 h – Synesthesia screening

20:00 h – Muzicki program + Tagtool session: DJ Moodswinger, Felony Flats, D-Bend

Editors choice