#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Predstavljena kolekcija “Lady” Verice Rakočević Kuzmančević

Predstavljena kolekcija “Lady” Verice Rakočević Kuzmančević

U svojoj tridesetogodišnjoj karijeri Verica Rakočević Kuzmančević donela je brojne novine i menjala tokove na srpskoj modnoj sceni. Angažovala je slavnu top manekenku Jasmin Gauri kad samo bili pod sankcijama, postavila standarde da novinari i modni urednici sede u prvom redu, svoje revije predstavljala kroz spektakle u pozorištu, ali i u napuštenoj fabrici uz video-audio performans (Ramonda Serbica), i nedavno kroz projekat “Večnost” koji je prikazan polovinom maja, koji je radila u saradnji sa svojim suprugom, kompozitorom, Veljkom Kuzmančevićem.

vr1 Predstavljena kolekcija “Lady” Verice Rakočević Kuzmančević vr1 4 Predstavljena kolekcija “Lady” Verice Rakočević Kuzmančević vr1 20 Predstavljena kolekcija “Lady” Verice Rakočević Kuzmančević

Ovog puta Verica želela je da se bavi suštinom, a ne formom, te da skrene pažnju javnosti sa publike koja dolazi na reviju, na samu srž zbog čega se modni kreator i predstavlja javnosti – proizvod. To je u svetu odavno normalna pojava i tako funkcioniše svet modne industrije. Zato je pozvala predstavnike medija Verica Rakočević Kuzmančević da budu deo pionirskog poduhvata na prezentaciji pret-a-porter kolekcije “Lady” za jesen/zimu 2014/15. Kolekcija je inspirisana stilom Chanel, materijali su visokog kvaliteta: vuna, kašmir, svila, a interesantno je da je kolekcija “Lady” unikatna, tačnije radi se samo jedan komad po veličini. Biće predstavljen i aksesoar: tašne urađene od matelijala od koje je rađena kolekcija, postavljene kožom. Deo kolekcije će se naći u Milanu u galeriji “Del Corso”.

vr1 26 Predstavljena kolekcija “Lady” Verice Rakočević Kuzmančević vr1 28 Predstavljena kolekcija “Lady” Verice Rakočević Kuzmančević vr1 29 Predstavljena kolekcija “Lady” Verice Rakočević Kuzmančević vr1 31 Predstavljena kolekcija “Lady” Verice Rakočević Kuzmančević

Uz kafu i kolače iz radionice “Tiruriru” gosti su uživali u prezentaciji nove kolekcije Verice Rakočević Kuzmančević, i u muzici njenog supruga Veljka Kuzmančevića, koja je nastala u prethodnih godinu dana koliko su braku. Divni cvetni aranžamni cvećare “Sve za ljubav” sjajno su se uklopili u ambijent gradskog ušuškanog mesta, a devojke koje su se prošetale za ovu priliku tepihom kivi zelene boje, mamile su i prolaznike da zastanu I pogledaju ovaj modni ulični performans.

Editors choice