Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Najnovija adidas Stella Sport kolekcija predstavljena je u hotelu Metropol Palace na Stella Sport joga času koji je adidas specijalno organizovao za dame iz medija. Uz “pozdrav Suncu”, preko najvažnijih joga položaja, do relaksacije u jogičkom snu vodila ih je joga instruktorka Vanja Šoškić (Vanjalina), a događaju su prisustvovale i pop pevačica Sara Jovanović, blogerka Vanja Milićević, kolumnistkinja Vanja Bahilj, TV novinarka Nina Kolundžija i fotograf Katarina Batuta Višekruna.

adidas stella sport 4 Predstavljena nova adidas Stella Sport kolekcija

Asocijacije na jogu su brojne, preko vežbi disanja i istezanja do fizički zahtevnih vežbi i unutrašnjeg mira, a prema rečima Vanje Šoškić i za joga vežbe jeste važno imati garderobu koja je udobna, prijatna i po mogućnosti veselih boja. Upravo takva je nova Stella Sport kolekcija.

adidas stella sport 5 Predstavljena nova adidas Stella Sport kolekcija

“Kada sam počela da se bavim jogom pre 3 godine nisam mogla ni da pretpostavim koliko jedna takva drevna disciplina moze da utiče na moj život. Za mene ona predstavlja način i mogućnost da se pomoću disanja i svesnosti pokreta ujedine telo i misli i uspostavi unutrašnji mir. Sve ove godine vežbam u Stella Sport garderobi, a oduševljena sam novom kolekcijom, jer ne samo što je udobna i prijatna već obiluje printovima u širokom spektru duginih boja”, iskrena je Vanjalina.

adidas stella sport 3 Predstavljena nova adidas Stella Sport kolekcija

Zahvaljujući novim tehnologijama i inspirisana pozitivnom energijom i kalifornijskim letom ’70. godina, nova adidas Stella Sport kolekcija za proleće/leto 2016. obiluje komadima koji pružaju maksimalnu udobnost, brzinu pokreta i neophodnu ventilaciju prilikom povećanog zagrevanja tela. Potpuno odvažni izgled od glave do pete moguće je ostvariti uz upečatljive komade odeće različitih printova, kao i majice od organskog pamuka, a fluorescentni detalji čine stil svake dame zapažen i u mraku. Eksplozija energičnih boja upotpunjena je novim adidas Stella Sport patikama. Modeli kao što su Zilia, Ively, Irana, Ivory su odlični za treninge visokog intenziteta i brze promene pravca kretanja.

adidas stella sport 2 Predstavljena nova adidas Stella Sport kolekcija

U Stella Sport kolekciji već godinama trenira i Sara Jovanović koja je prvi put prisustvovala joga času.

“Moja trening rutina podrazumeva više različitih treninga tokom nedelje. Da bih bila fizički spremna za sve koreografije na sceni važno mi je da budem u formi, zato kombinujem trčanje, vežbe snage i kondicije, CrossFit i ples (dancehall). Nedavno sam upoznala Vanjalinu i poželela da kroz jogu osetim taj mir koji nam svima treba da bismo napravili balans između privatnog i poslovnog života. Bilo je zaista zanimljivo, a oduševljena sam i novom Stella Sport kolekcijom, jer je prijatna za nošenje, energična, moderna i urbana”, izjavila je Sara Jovanović.

adidas stella sport Predstavljena nova adidas Stella Sport kolekcija

Nova kolekcija adidas StellaSport za proleće/leto 2016. dostupna je u adidas brend radnjama u Shopping Centru Ušće i Delta City, kao i u Knez Mihailovoj 33 ili putem sajta.

Editors choice