Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Predstavljene najtraženije patike u CrossFit boxovima širom sveta

Predstavljene najtraženije patike u CrossFit boxovima širom sveta

Reebok, vodeći globalni proizvođač CrossFit® opreme i obuće, predstavio je poslednju verziju jedne od najtraženijih patika u CrossFit boxovima širom sveta – Reebok CrossFit Nano 6.0.

Nano franšiza nastavlja da napreduje pokazujući posvećenost Reebok-a da usavrši i napravi CrossFit obuću poslednje generacije. CrossFit Nano 6.0 ima najinovativniji đon za treninge snage i izdržljivosti, dok istovremeno nudi anatomsku podršku koja je ujedno prirodna i sigurna. Patika pruža stabilnost i kontrolu zahvaljujući anatomskom ležištu za petu koje zajedno sa Kevlar® materijalom doprinosi izdržljivosti.

Reebok CrossFit Nano 6 5 Predstavljene najtraženije patike u CrossFit boxovima širom sveta  Reebok CrossFit Nano 6 1 Predstavljene najtraženije patike u CrossFit boxovima širom sveta

Stalne inovacije su srž razvoja Reebok patika za CrossFit. Idemo u korak sa CrossFit zajednicom kako bismo razumeli i bili deo evolucije i rasta CrossFit-a, dok nastavljamo da budemo vodeći brend i prvi izbor za CrossFit-ere. Raznovrsna ponuda proizvoda koji su vredni poštovanja i koji cene napore CrossFit sportista širom sveta – to je ono što nam je bitno i verujemo da će Nano 6.0 upravo to postići u boxovima širom sveta,” izjavila je Inga Stenta, Senior direktor za razvoj brenda Reebok.

Reebok CrossFit Nano 6 2 Predstavljene najtraženije patike u CrossFit boxovima širom sveta  Reebok CrossFit Nano 6 7 Predstavljene najtraženije patike u CrossFit boxovima širom sveta

Reebok CrossFit Nano 6.0 ima poboljšanja poslednje generacije, koja uključuju gornjište – zaštita od 360 stepeni koju pruža Kevlar® materijal, kao i kombinacija mrežastog materijala koji “diše” sa Kevlar® materijalom na sredini, podižu ROPEPRO na novi nivo. Središnji đon napravljen od termo-poliuretana za vrhunsku stabilnost sa R55 Rebound Reebok tehnologijom za veću udobnost koja ublažava kontakt stopala sa podlogom i đon, MetaSplit fleksibilni žlebovi za veću stabilnost pri podizanju tereta i dinamičnim pokretima.

Reebok CrossFit Nano 6 3 Predstavljene najtraženije patike u CrossFit boxovima širom sveta

Reebok CrossFit Nano 6.0 je prvi put testiran u “Training Grounds“, ekskluzivnom trening kampu, koji se održava u Reebok CrossFit One box-u, svake godine uoči CrossFit Igara.

Svake godine se radujem inovacijama kojima Reebok unapređuje Nano i načinu na koji ove patike utiču na moj nastup na Igrama. Reebok CrossFit Nano 6.0 su korak ispred svih u kreiranju fleksibilne i udobne patike za takmičenje i treniranje. Prilagodljivost je ključna u Igrama, jer nikada ne znate kakve vežbe vas čekaju, ali sa Nano 6.0 uvek možete samouvereno da izađete na teren i osvojite ono što je pred vama,” rekla je Katrin Davidsdottir, zvanično Najfit žena na svetu i Reebok sportista.

Reebok CrossFit Nano 6 4 Predstavljene najtraženije patike u CrossFit boxovima širom sveta

Reebok CrossFit Nano 6.0 patike će od 10. jula biti dostupne u Reebok brend radnji u TC Ušće kao i u Sport Vision radnjama u TC Ušće i Delta City od 25. jula.

Editors choice