Reebok, vodeći globalni proizvođač CrossFit® opreme i obuće, predstavio je poslednju verziju jedne od najtraženijih patika u CrossFit boxovima širom sveta – Reebok CrossFit Nano 6.0.

Nano franšiza nastavlja da napreduje pokazujući posvećenost Reebok-a da usavrši i napravi CrossFit obuću poslednje generacije. CrossFit Nano 6.0 ima najinovativniji đon za treninge snage i izdržljivosti, dok istovremeno nudi anatomsku podršku koja je ujedno prirodna i sigurna. Patika pruža stabilnost i kontrolu zahvaljujući anatomskom ležištu za petu koje zajedno sa Kevlar® materijalom doprinosi izdržljivosti.

Reebok CrossFit Nano 6 5 Predstavljene najtraženije patike u CrossFit boxovima širom sveta  Reebok CrossFit Nano 6 1 Predstavljene najtraženije patike u CrossFit boxovima širom sveta

Stalne inovacije su srž razvoja Reebok patika za CrossFit. Idemo u korak sa CrossFit zajednicom kako bismo razumeli i bili deo evolucije i rasta CrossFit-a, dok nastavljamo da budemo vodeći brend i prvi izbor za CrossFit-ere. Raznovrsna ponuda proizvoda koji su vredni poštovanja i koji cene napore CrossFit sportista širom sveta – to je ono što nam je bitno i verujemo da će Nano 6.0 upravo to postići u boxovima širom sveta,” izjavila je Inga Stenta, Senior direktor za razvoj brenda Reebok.

Reebok CrossFit Nano 6 2 Predstavljene najtraženije patike u CrossFit boxovima širom sveta  Reebok CrossFit Nano 6 7 Predstavljene najtraženije patike u CrossFit boxovima širom sveta

Reebok CrossFit Nano 6.0 ima poboljšanja poslednje generacije, koja uključuju gornjište – zaštita od 360 stepeni koju pruža Kevlar® materijal, kao i kombinacija mrežastog materijala koji “diše” sa Kevlar® materijalom na sredini, podižu ROPEPRO na novi nivo. Središnji đon napravljen od termo-poliuretana za vrhunsku stabilnost sa R55 Rebound Reebok tehnologijom za veću udobnost koja ublažava kontakt stopala sa podlogom i đon, MetaSplit fleksibilni žlebovi za veću stabilnost pri podizanju tereta i dinamičnim pokretima.

Reebok CrossFit Nano 6 3 Predstavljene najtraženije patike u CrossFit boxovima širom sveta

Reebok CrossFit Nano 6.0 je prvi put testiran u “Training Grounds“, ekskluzivnom trening kampu, koji se održava u Reebok CrossFit One box-u, svake godine uoči CrossFit Igara.

Svake godine se radujem inovacijama kojima Reebok unapređuje Nano i načinu na koji ove patike utiču na moj nastup na Igrama. Reebok CrossFit Nano 6.0 su korak ispred svih u kreiranju fleksibilne i udobne patike za takmičenje i treniranje. Prilagodljivost je ključna u Igrama, jer nikada ne znate kakve vežbe vas čekaju, ali sa Nano 6.0 uvek možete samouvereno da izađete na teren i osvojite ono što je pred vama,” rekla je Katrin Davidsdottir, zvanično Najfit žena na svetu i Reebok sportista.

Reebok CrossFit Nano 6 4 Predstavljene najtraženije patike u CrossFit boxovima širom sveta

Reebok CrossFit Nano 6.0 patike će od 10. jula biti dostupne u Reebok brend radnji u TC Ušće kao i u Sport Vision radnjama u TC Ušće i Delta City od 25. jula.

Comments