Čuvena dodela Oskara večeras se održava po 88. put. Pretpostavljamo da svog favorita već imate, a nas zanima, kao i svake godine u poslednje vreme, hoće li Leonardo Dikaprio napokon dobiti ovu prestižnu nagradu! Zar ne mislite da je vreme da sve šale na račun njega i “gospodina” Oskara (koje doduše jesu smešne) prestanu?

Bilo kako bilo, dok čekamo veče i trenutak kada ćemo saznati ko će od nominovanih glumaca biti srećan dobitnik, mi “ubijamo” vreme predviđanjem kako bi koja glumica mogla da se obuče i pojavi na crvenom tepihu.

Dženifer Lorens, koja je nominovana za najbolju glavnu žensku ulogu u filmu “Joy”, zamišljamo u izazovnoj crvenoj haljini koju potpisuje Ralph Lauren. Haljina sa tankim bretelama i dubokim dekolteom savršeno bi stajala mladoj glumici i verujemo da bi prosto zablistala!

Kejt Blanšet, sa druge strane, zamišljamo u zanimljivoj kreaciji Vera Wang – dugoj haljini sa raznobojnim sjajnim detaljima. Inače, Kejt je, kao i Dženifer, nominovana za najbolju glavnu žensku ulogu, ali u filmu “Carol”.

dzenifer i kejt Predviđamo: Šta će glumice nositi na večerašnjoj dodeli Oskara?
Comments