Poznata italijanska modna blogerka Kjara Feranji uvek je nepresušan izvor naše modne inspiracije i samim tim, priznajemo, obožavamo da “ubijamo” vreme na njenom Instagram profilu. Pregršt sjajnih autfita, očaravajući nakit, ali i fotografije ukusne hrane i zanimljivih putovanja – njen virtuelni svet je jedno pravo savršenstvo u malom! U svakom pogledu. Ipak, danas ćemo se najpre pozabaviti njenom modnom stranom zbog koje i jeste najpoznatija.

Znamo da je koža uvek odličan izbor koja god prilika da je u pitanju, a to očigledno zna i sama Kjara. Nas je njena top haljina u kombinaciji “opasne” kože i zavodljive crvene svile opčinila na prvi pogled. Ovakav autfit je sjajan izbor za večernje prilike kada želite da izgledate smelije i baš kao prava vamp princeza! Naravno, crveni karmin je obavezan, još pitate!

Iako još uvek nismo baš načisto, ali kada vidimo sjajan jesenji autfit nekako nam je drago što je period slojevitog oblačenja ponovo tu. Klasičan džins koji nikada ne izlazi iz mode Kjara je ponela uz trendi patike, jednostavnu rolku, a “pečat” celokupnom stajlingu definitivno daju šešir i sportska jakna u tipičnim jesenjim bojama. Iako sportska, ova kombinacija je jedna od naših favorita za ležerne prilike.

Možda vam na prvi pogled ova kombinacija deluje kao “too much” ali kada su u igri samo dve boje, ovakav stajling ume da bude zanimljiv za neke večernje varijante. Crnu čipkanu bluzu, unihop sa zanimljivim zvezdanim printom i kratku, atraktivnu suknju Kjara nosi sa stavom, a baš to je ono što će i vaš autfit učiniti apsolutno neodoljivim, kakav god da je.

Comments