Nakon godinu dana iščekivanja, napokon je došlo vreme za film Avengers: End Game. 

Kako je već najavljeno od strane kompletne ekipe koja je radila na filmu, ovo je poslednji film o avanturama naših omiljenih osvetnika u ovom sastavu.

End Game je nastavak na prošlogodišnji Infinity War film, gde su nas poslednje scene filma ostavila bez daha, a većinu i u suzama dok smo gledali kako umiru neki od naših omiljenih superheroja.

“Crveni” tepih ove premijere je big thing, s obzirom na to da su njime prošetali Robert Downey Jr, Chris Hemsworth, Chris Evans, Brie Larson, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Paul Rudd, Bradley Cooper, Gwyneth Paltrow, Josh Brolin i mnogi drugi.

Od strane svih koji su učestvovali u stvaranju ovog filma, svi fanovi su zamoljeni da ne spojluju film, kako bi utisak filma bio što bolji za sve gledaoce, tako da – #DON’TSPOILTHEENDGAME! 

Na “crvenom” tepihu premijere mogli smo da vidimo možda i mnogo malih znakova šta će se to desiti u filmu, zahvaljujući glumcima, ali ipak, to su samo teorije fanova.

Šta su tvoji omiljeni superheroji nosili na premijeri filma, vidi u nastavku teksta.

Robert Downey JR.

Robert Downey JR. je do kraja ispoštovao svoju ulogu Tony Starka aka Iron Mana pa je na premijeru došao u crnom Audi-ju obučen u svečano odelo.

Chris Evans

S obzirom na to da je svako na crvenom tepihu imao svoju neku malu odu prema ovoj Marvel franšizi, glumac Chris Evans je obukao plavo odelo kako bi odao počast svojoj ulozi Captain America. 

Chris Hemsworth

Chris Hemsworth koji tumači ulogu Thora u filmu se pojavio na crvenom tepihu sa svojom lepšom polovinom.

Scarlett Johansson

Uloga Black Widow je pripala Scarlett Johansson, a ona je obukla zlatnu haljinu u kombinaciji sa veoma interesantnom narukvicom koja simbolično prikazuje Infinity Stones. 

Brie Larson

Brie Larson aka Captain Marvel je ispratila svoju koleginicu, pa je takođe ponela nakit koji simbolično prikazuje Infinity Stones, samo što je ona se odlučila za haljinu boje lila koja joj savršeno stoji.

Gwyneth Paltrow

Neobična kombinacija, koja na prvo oko deluje kao sako, u stvari je haljina u kombinaciji sa sakoom. Glumica Gwyneth Paltrow koja se takođe oprašta od ove franšize je blistala na premijeri.

Comments