Pravi fanovi Bijonse Nouls (Beyoncé Knowles) znaju kakav osećaj pruža pevušenje poznatog stiha “to the left, to the left…“, dok vam se u glavi smenjuju slike nekog tamo bivšeg koji je zaslužio osvetu najgore vrste. Na sreću, nesrećne ljubavi dobijaju svežu muzičku podlogu u vidu nove pesme dvadesetdevetogodišnje r’n’b dive naziva “Best Thing I Never Had“, drugog singla sa još neobjavljenog albuma “4“.

01 Premijera pesme: Beyoncé Best Thing I Never Had

I kako je, kao što smo već utvrdili, “Run The World (Girls)“ naslednica himne svih emancipovanih i samosvesnih žena (“Single Ladies“), čini se da Bijonse opet igra na proverenu kartu, te se tako novi singl već naziva drugim delom gorepomenutog hita “Irreplaceable“. Kao da sve ovo nije dovoljno, “Best Thing I Never Had“ je napisao Bejbifejs (Babyface), čovek koji je, pored same Bijonse, zaslužan za stihove pesme “Broken-Hearted Girl“, jedne od stihovno najsnažnijih i svakako najtužnijih pesama sa prethodnog albuma Noulsove.

U iščekivanju 28. juna kada se Bijonse vraća na police muzičkih prodavnica svojim četvrtim studijskim albumom, poslušajte među prvima “Best Thing I Never Had“.


Aleksandra Gavrilović je diplomirana novinarka iz Novog Sada sa budućom diplomom mastera teorije kulture. Drugi kažu da šarmantno dozira cinizam, a ona dodaje da joj ni sarkazam nije stran. U koncertima uživa samo iz prvog reda. Ima nemilosrdno oko za naslovne strane modnih časopisa. Ponosno nikada neće odrasti. I ne voli da priča o sebi u trećem licu.

Comments