Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

cover Premijera pesme: Rihanna “We Found Love“

Koju emociju u Vama izaziva stih “Sometimes it feels like we find love in the most hopeless place“? Među Rijaninim (Rihanna) obožavaocima je, pored euforije, oduševljenja i nestrpljenja, zavladala prava panika kada su neki od njih pretpostavili da dvadesettrogodišnja pevačica zapravo peva o pomirenju sa nasilnim bivšim dečkom Krisom Braunom (Chris Brown). Ipak, mi smo sigurni da su se pomenuti pojedinci malo zbunili od silnog uzbuđenja, a kako i ne bi.

Malo ko je ostao ravnodušan kada je novopečena brineta sa Barbadosa kao iz vedra neba objavila da ipak neće doći do reizdanja njenog poslednjeg albuma “Loud“, već da će do kraja godine izdati potpuno novi studijski album. Uvertira za njega je prvi singl naziva “We Found Love“, čiju produkciju potpisuje britanska zvezda Kelvin Heris (Calvin Harris). Gde je to pronašla ljubav i da li se Rijana vraća u prošlost ili hrabro gazi napred, poslušajte u sledećih nekoliko minuta.

Pesmu možete poslušati ovde.


Aleksandra Gavrilović je diplomirana novinarka iz Novog Sada sa budućom diplomom mastera teorije kulture. Drugi kažu da šarmantno dozira cinizam, a ona dodaje da joj ni sarkazam nije stran. U koncertima uživa samo iz prvog reda. Ima nemilosrdno oko za naslovne strane modnih časopisa. Ponosno nikada neće odrasti. I ne voli da priča o sebi u trećem licu.

Editors choice