“Svaki čovek treba da oblikuje svoj život tako da se u jednom trenutku stvarnost sretne sa njegovim snovima”, Viktor Igo (Victor Hugo).

Nova predstava “Dah teatra” “Snovi i prepreke” prati razvoj jednog sna, i njegovo ostvarenje na sceni kroz čudesnu priču o “postajanju” umetnikom.

Po rečima autora, kroz lične priče umetnika prelamaju se istorijski događaji naše zemlje, koji utiču i menjaju tok razvoja mladih performera, i u tom spoju lične “male” i zvanične “velike” istorije oni “postaju”.

Slika110 Premijera predstave Snovi i prepreke

U predstavi igraju Jugoslav Hadžić i Ivana Milenović Popović

Važan cilj te predstave jeste da osvesti kod gledaoca činjenicu o tome kako istorija utiče na naš najličniji život, i kako je važno preuzeti odgovornost.

Premijera predstave održaće se 27. i 28. decembra u “Dah teatru”, Marulićeva 8, sa početkom u 20h. Svoje prisustvo možete da potvrdite na office@dahteatarcentar.com.


Vesna Marić ima pregršt razloga da veruje da je u prošlom životu bila mačka: kotrljavo R, dečiju radoznalost, sindrom “noćno ludilo”, sposobnost da se uvek dočeka na noge, obaveznu dnevnu dremku, pa čak i kandže. Zato se uvek nasmeje kada je neko nazove kučkom. I, kao što je rekla Colette: “Ne postoje obične mačke”.

Comments